FUVO fikk hjelp av Strømmen 2

FUVO startet kvelden med å tape fortjent 4-1 borte mot Fjellhamar. Dermed var bordet dekket for at Skedsmo skulle klatre helt opp i ryggen på serielederen. Slik skulle det ikke gå…..

Armin Sistek sendte Skedsmo i ledelsen allerede etter 1 min, men flere mål ble det ikke i 1.omgang. Fire minutter ut i 2.omgang utlignet Strømmen 2  til 1-1, og etter 64 minutter tok bortelaget ledelsen. Den holdt seg til det stod 81 minutter på kampuret, da utlignet Ole-Christian Moltzau til 2-2,og minuttet senere sendte Sistek hjemmelaget til himmels da han satte inn 3-2 til Skedsmo. Da trodde de fleste at Skedsmo for endte gang skulle snu en kamp helt på tampen, men slike skulle det ikke gå. Strømmen 2 utlignet til 3-3 etter 87 og på overtid satte de inn sitt fjerde og kampens siste. Dermed gikk Skedsmo i likhet med FUVO på et overraskende tap.

Tap ble det også for serietreer EIF, som tapte 0-3 hjemme for Fet.