FUVO – Fløya 3-3

FUVO leverte en meget sterk første halvdel av årets sesong og lå foran møte med Fløya på 6.plass med 19 poeng. Gjestene fra Fløya lå to plasser foran med med 25 poeng og selv om FUVO reiste hjem med tre poeng mot samme motstander for en uke siden, så var nordlendingene favoritter igjen favoritter og meget revansjesugne

Fløya tok ledelsen 0-2

FUVO var ikke påskrudd i det hele tatt fra start og Fløya fikk raskt kampen inn i sin bane. Etter 13 minutter endte et innlegg fra deres høyreside inn foran mål til en umarkert Sverre Skoglund, som sendte gjestene i ledelsen. Ti minutter senere endte nok et innlegg fra samme side til Skoglund, som doblet ledelsen. FUVO kom mer med det siste kvarteret og Nicklas Brenna Karlsen kom til en god avslutning, men Fløya-keeperen vartet opp med en god redning. Med under ti minutter igjen til pause så endte et innlegg fra FUVOs venstre side til motsatt femmeter der Fredrik Nilsen fikk en enkel oppgave med å breiside inn 1-2, som også ble pauseresultatet

Thomsen reddet straffe og Hopen reddet ett poeng med en Hopen-spesial

Andre omgangen var så vidt i gang da Sverre Skoglund satte inn sitt og Fløya sitt tredje mål for dagen. FUVO ga seg aldri og etter en times spill kriget Mads Rismoen inn 2-3 i kamp med keeper.  Få minutter senere kom gjestene på en kontring som endte i straffespark. Dermed trodde de fleste kampen var kjørt, men Andre Thomsen vartet opp med en super strafferedning. FUVO gjorde da tre bytter og la om til 4-2-4, men det var først da Ørjan Hopen kom inn fra benken som det femte og siste byttet at laget fikk skikkelig trøkk offensivt. Og på overtid så fikk FUVO frispark i god posisjon. Ørjan Hopen steg frem og med sin silkefot utlignet han til 3-3, som også ble sluttresultatet. At FUVO står igjen med fire poeng på to kamper mot Fløya skal de være meget godt fornøyde med. Etter spill og sjanser i de to kampene, så kunne det fort vært Fløya som hadde stått igjen med fire poeng

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Tomas Holmestad, Thomas Brekken, Kristoffer Bugge, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Nicklas Brenna Karlsen, Mads Rismoen og Oliver Nøvik. Benyttede innbyttere: Fredrik Lillebekk, Marcus Ellevold, Hassan Al-Shimary, Simen Høglien og Ørjan Hopen,