FUVO G 16 avsluttet vårsesongen med seier og 2.plass på tabellen

(Foto FUVO G16)

To seire og ett tap på seksdagersmaraton for FUVO G16

FUVO Gutter 16 år avsluttet vårsesongen med tre kamper på seks dager. De startet med 11ér kamp hjemme mot Nittedal på mandag. En kamp de vant 6-1. Dagen etter var det tid for toppoppgjør mellom serieleder Aurskog-Høland 7ér og serietoer FUVO.

Tapte toppkampen mot Aurskog-Høland

Det startet bra borte mot Aurskog-Høland. Allerede etter 1 minutt tok FUVO ledelsen ved Kristoffer Larsson Jernberg. Dessverre var ikke Adam i paradiset mer enn ett minutt, da utlignet vertene til 1-1. Første omgangen bar preg at flere av FUVO-spillerne hadde en kamp i beina fra dagen før. Men det var en jevnspilt første omgang de fremmøtte fikk se, dessverre for FUVO gikk hjemmelaget i garderoben med 2-1 ledelse.

Laget fra Opakermoen eide andre omgangen, sendte i vei skudd etter skudd, men ingen av de traff nettmaskene. Dessverre skjer det som ofte skjer når ett lag presser for scoring, det andre kontrer og scorer. 3-1 ble også sluttresultatet.

FUVO var kampen sett det beste laget, men det er nå en gang målene som teller. I følge FUVOs facebookside så gis det skryt til lagets keepere, Sindre Poll og Niklas Bergestad, som stod en omgang hver.

Avsluttet med storseier

Lørdag var det dags for den tredje kampen siden mandag, og nok en gang var det bortekamp. Søndre Høland 7ér var vertskap for et sultent FUVO-lag på jakt etter tre poeng.

Det ble som forventet FUVO-dominans, men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 11 minutters spill. Derfra og ut var det de røde og hvite fra Opakermoen som førte kampen. Kristoffer Larsson Jernberg og Henrik Midtseim Halvorsrud scoret hvert sitt mål som gjorde at nesbuene kunne gå til pause med 2-1 ledelse.

Etter pause satte FUVO inn fjerde giret og suste i fra hjemmelaget. Kristoffer Larsson Jernberg sørget for 3-1, før Nicolay Snildal satte på turboen og smelte inn tre på rappen. Prikken over íen, selve kremen på kaka var det Sivert Aasli Asphjell som fikk æren av å score. Med sin nettkjenning så fastsatte han sluttresultatet til 7-1 til FUVO. Det betyr av laget tar sommerferie på 2.plass

Neste kamp for FUVO er 7.august, hjemme mot Hurdal

Laget mot Aurskog-Høland: Anders Løfsgaard, Henrik Midtseim Halvorsrud, Gustav Nordlund, Alexander Persvangen-Johansen, Sindre Poll, Lars-Fredrik Snildal, Niklas Bergestad, Martin Breen og Kristoffer Larsson Jernberg

Laget mot Søndre Høland: Sivert Aasli Asphjell, Niklas Bergestad, Nicolay Snildal, Lars-Fredrik Snildal, Henrik Midtseim Halvorsrud, Kristoffer Larsson Jernberg, Sjur Sørensen og Gustav Nordlund