Gutter 19 år. FUVO og Strømmen delte poengene

1.div  G19   FUVO – Strømmen 3-3 (1-2)

Etter et tett kampprogram og noen tøffe kamper var FUVO-gutta klare til vise seg fra en bedre side i hjemmemøte med Strømmen. Dessverre var to av lagets tre keepere skadet, mens tredje mann var forhindret, heldigvis var utespiller Ådne Skogheim sporty nok til å tre på seg hanskene.

Strømmen opp i tomålsledelse etter 30 min

Starten på kampen var jevn, men etter 6 minutter fikk høyrevingen til Strømmen stå upresset på kanten av sekstenmeteren og curle ballen i motsatt hjørne. Hjemmelaget tok etter hvert mer og mer over banespillet, men uten å skape alt for mye trøbbel for gjestenes keeper. Etter en snau halvtime var det dags for 0-2. Målet var en kopi av det første, men fra motsatt side. Igjen var det for langt mellom FUVO-forsvaret og han som avsluttet.

1-2 til pause

Noen få minutter senere fikk FUVO corner som Sigurd Westby serverte på bakerste stolpe, hvor Torjus Murud Heiberg fikk stå umarkert å breiside ballen enkelt i mål. Strømmen kom til noen gode muligheter, men Ådne Skogheim og FUVO-forsvaret jobbet meget godt sammen. Det ikke Ådne tok, det ble blokkert av en oppfordrende lagkamerat.

Heine Risvik Paulsen reddet ett poeng

Andre omgangen var ikke mange minuttene da Ole Kristian Thorset spilte igjennom Sigurd Westby, som utlignet til 2-2. Kampen vippet litt frem og tilbake, men med tjue minutter igjen å spille tok Strømmen på nytt ledelsen. Det så ut til å ende med det fjerde strake tapet for FUVO, men med åtte minutter igjen å spille så fant Heine Risvik Paulsen veien til nettmaskene og reddet med det ett poeng til FUVO.

Helt på tampen av oppgjøret ble det litt kok. Strømmen pådro seg to røde kort på overtid, men ting roet seg raskt ned og kampen ebbet ut med 3-3.

Neste kamp for FUVO er onsdag 13.oktober, hjemme mot Rælingen

FUVO stilte med følgende lag: Ådne Skogheim, William Fossum Østhaug, Torjus Murud Heiberg, André Jørgensen, Mantvydas Gecas, Heine Risvik Paulsen, Ole Kristian Thorseth, Patrick Dariush, Martins Nafstad Bjerkestrand, Sigurd Westby og Emil Holen.

Benyttede innbyttere; Nicolay Snildal, Alexander Persvangen-Johansen, Fredrik Granberg

Torjus Heiberg reduserer her til 1-2

Sigurd Westby utligner her  til 2-2