FUVO G10 avsluttet sesongen til 3 x 20 i stil 😊

FUVO – LSK 8-5 (5-4)

Tre kjappe før LSK våknet 🙂

FUVO Gutter 10 år har gjennom sine kamper vist seg som lag med mange gode spillere som rett og slett elsker å spille fotball. Etter tidenes rareste sesong var det torsdag 24.september tid for sesongens siste seriekamp, hjemme mot kanarifuglene fra LSK.

Gutta som er født i 2010 og 2011 har gjort store fremsteg i høst og hatt en fin utvikling på fotballbanen. De er læringsvillige, samtidig som de synes fotball er det gøyeste i hele verden.

FUVO startet kampen best og ledet 3-0 etter gode angrep der ballen gikk fra spiller til spiller før man serverte kula på et sølvfat til en lagkamerat på motsatt side. LSK kom etter hvert mer inn i kampen og reduserte etter en corner, før hjemmelaget la på til 4-1. kampen var både morsom og underholdende og ble etter hvert også spennende da LSK scoret to mål på rappen.

Det var flere FUVO-spillere som noterte seg for scoring og vertene skulle komme opp i fem nettkjenninger før pause, men det var LSK satte inn omgangens siste på et knallhardt frispark helt oppe i vinkelen.

FUVO gikk til pause med 5-4 ledelse, men det var bortelaget som startet andre omgangen best og som scoret omgangens første mål. Dermed stod det 5-5 og kampen var vidåpen.

Gikk fra 5-5 til 8-5

FUVO-spillerne fant etter hvert ut det beste de kunne gjøre var å spille hverandre gode. Dette gjorde de gjennom sikre pasninger og godt kombinasjonsspill. Det ga resultater i form av at de gikk fra 5-5 til 7-5, før banens minste spiller med tallet 7 på ryggen fintet en LSK-spiller inne i boksen før han plasserte ballen til side for keeper og inn i mål. 8-5 til FUVO ble også sluttresultatet.

En flott sesong ble avsluttet med fin scoring og nok en seier til de seiersvante 9 og 10-Ã¥ringene til FUVO.

FUVO stilte med følgende lag: Sebastian Finstad, Tor-Erik Johannessen, Tobias Nikolai Bjørnstad, Martinus Nordby Pedersen, Aksel Jansrud, Neo Lundeby Skjerve, Leon Øksenholt, Daniel Finnbråten Solstad, Joakim Sjøli, Oskar Scharning, Magnus I. Engen, Mathias Skoglund Larsen, Benjamin Dahlseng og Flavios Agbor