FUVO G13 avsluttet med seier og 3.plass

FUVO – Ull/Kisa 4 6-4 (3-1)

FUVO hadde Ull/Kisa 4, Nordre Eidsvoll, LSK 4 og Team Nes foran seg på tabellen etter at de 13 første kampene i 3.divisjon var spilt og man delte tabellen i to. I høst har FUVO-trener Thomas Vidøy sine disipler levert bedre prestasjoner, som igjen har gjort sitt til at de har lagt flere lag bak seg på tabellen.

De avsluttet denne uken årets sesong med hjemmekamp mot Ull/Kisa 4. Med seier ville de ende på 2. eller 3.plass, mens man med tap ville ende på 5.plass. .

Selv om det ble tap for Team Nes i forrige serierunde, visste FUVO-gutta at de med seier så ville ende over sin argeste konkurrent på tabellen.

Det var et ivrig FUVO-lag som tok tak i matchen fra start. Etter 5 minutters spill sendte Marcus Aasvangen hjemmelaget i ledelsen. Ull/Kisa 4, som før kampen lå ett poeng foran, utlignet til 1-1 etter 7 minutter. Men dette var en kamp FUVO ikke hadde tenkt å tape og kun ett minutt etter 1-1 scoringen, sendte Mathias Scharning Lundberg vertene på nytt i ledelsen.

Så skulle det gå drøyt tjue minutter før William Fossum Østhaug satte inn omgangens siste mål. 3-1 til FUVO.

Andre omgangen var så vidt i gang da Adam Nylend Holter la på til 4-1. Så var det Kevin Wego sin tur til å presentere seg. Han smakket inn to goaller med fem minutters mellomrom. Dermed stod det plutselig 6-1 til FUVO. Hjemmelaget slakket litt av mot slutten og gjestene fra Jessheim reduserte tre ganger slik at sluttresultatet ble 6-4 i favør FUVO.

Det resultatet gjorde sitt til at FUVO krabbet opp på pallen med en meget fin 3.plass.