FUVO G13 endte på 3.plass etter seier over Kløfta 2 i den siste vårkampen

Gutter 13 år 3.divisjon Skedsmo 3 – FUVO 3-3

FUVO G13 tok  i starten av juni en meget sterk 2.plass i Elverumsturneringen. Siden den gangen har laget spilt to seriekamper. Lørdag 17.juni møtte de Skedsmo 3 i den varmeste sommerdagen for året på Skedsmo stadion. De startet veldig bra og ledet 1-3 etter blant annet en scoring av Clark Clue og Joakim Sjøli. Dessverre tok varmen knekken på FUVO-spillerne og Skedsmo kom tilbake og utlignet til 3-3, som også ble sluttresultatet.

Gutter 13 år  3.divisjon   FUVO – Kløfta 5-0 (3-0)

Seier = 3.plass – tap = 6.plass

Onsdag var det klart for vårens siste hjemmekamp mot Kløfta 2. Ett lag som lå langt nede på tabellen, men som ikke måtte undervurderes. Det blir satt opp ny serie til høsten, så denne kampen vill avgjøre hvilken plass laget får på vårtabellen. FUVO kunne bli alt fra nr 6 til nr 3, alt avhengig av resultatet mot zebrastripene.

Tremålsledelse til pause

Været var på ingen måte lik lørdagens, nå smådryppet det fra himmelen og kunstgressbanen var nær sagt perfekt. Selv om ikke alt satt fra start, så var allikevel FUVO-spillerne på hugget. De viste seg raskt som et bedre lag enn Kløfta og allerede etter seks minutter sendte Flavious Agbor hjemmelaget i ledelsen med et velplassert skudd nede ved stolperoten.

FUVO manglet periodevis litt på samspillet de har vært så gode til, det ble litt mye en og en, men etter en snau halvtime skled Clark Clue igjennom Kløfta-forsvaret som varm kniv i smør, og alene med keeper var han sikkerheten selv. 2-0 til vertene. Rett før pause var det Neo Skjerve sin tur til å presentere seg med sitt første og FUVOs tredje mål for kvelden.

Neo Skjerve med hat-trick

Andre omgangen startet som første, FUVO styrte det meste og det tok ikke mange minuttene før Neo Skjerve økte til 4-0. Når FUVO-spillerne lot ballen gjøre jobben og var flinke til å posisjonere seg, så var de gode. FUVO kom etter hvert til flere farlige cornere og frisaprksforsøk, men ingen av de endte i mål- Tiden var i ferd med å renne ut, men så fikk de endelig uttelling etter en corner. Kaptein Joakim Sjøli nikket ballen i hånda på en Kløfta-spiller, men før dommeren rakk å blåse straffe, så datt ballen ut til Neo Skjerve, som feide ballen kontant i nettet fra ti meters hold. Med sitt tredje mål fullførte han sitt hat-trick og fastsatte samtidig sluttresultatet til 5-0 til FUVO.

(inkl et par ok avslutninger som ikke ble mål)