FUVO G13 med tre seire og ett tap på de fire siste matchene

FUVO G13 har spilt fire kamper siden forrige oppdatering og har resultert i tre seire og ett tap.

Gutter 13 år 3.divisjon   FUVO – Holter 7-1 (29.mai)
Det ble en meget underholdene og god kamp sett med FUVO-øyne. Flavius Agbor testet skuddfoten et par ganger før han etter sju minutter sendte hjemmelaget i ledelsen. To minutter senere var samme spiller på rett plass med godfoten og doblet ledelsen. FUVO vartet opp med masse fine kombinasjoner, alle spillerne var mye innom ballen og det var rett og slett moro å se guttene spille fotball. Tjue minutter ut i kampen var det dags for 3-0. Denne gangen var det Sebastian Olav Finstad som var siste mann på ballen før den føyk inn i nettmaskene.
FUVO fortsatte det gode spillet i andre omgang, det var nesten som å se Barcelona på sitt beste der de lot ballen gå fra den ene spilleren etter den andre for så å avslutte med scoring. Første mann på målscorerlista i andre omgang var samme som avsluttet første, nemlig Sebastian Olav Finstad. To minutter senere var det tid for Leon Moen Øksenholt til å presentere seg med et mål. Vertene kjørte nå kampen fullstendig, men Holter skulle få et trøstemål, før Leon Moen Øksenholt økte til 6-1 med tre minutter igjen å spille. FUVO og Flavious Agbor var ikke helt ferdigscoret for dagen. Han rakk akkurat å score sitt tredje og fastsatte sluttresultatet til 7-1 før kampens dommer blåste av matchen-

Seieren betyr at FUVO klatret opp på 3.plas med 15 poeng på de sju første matchene.

FUVO stilte med følgende tropp: Magnus I Engen, Neo Lundeby Skjerve, Mathias Skoglund Larsen, Aksel Jansrud, Leon Moen Øksenholt, Sebastian Olav Finstad, Flavious Agbor, Clark Clue Pueblas, Daniel Solstad Finnsbråten, Oskar Scharning, Sebastian Kamrowski

Gutter 13 år 3.divisjon Team Nes – FUVO 3-6 (7.mai)
Lokaloppgjør er alltid gøy. FUVO fikk en pangstart på matchen med to kjappe scoringer før det var spilt tre minutter. Hjemmelaget kom seg etter hvert til hektene og etter åtte minutter reduserte de til 1-2. FUVO et lite hakk vassere og kunne gå til pause med 1-3 ledelse etter ny scoring midtveis i første omgang.
Etter hvilen bølget spillet litt frem og tilbake i starten, men et kvarter ut i omgangen var det tid for ny FUVO-scoring, og fire minutter senere blåse dommeren straffespark. Clark Clue Pueblas gikk frem og satte inn bortelagets femte mål. Det ble en liten målfest på slutten av kampen. Først økte Clue Pueblas til 1-6 til FUVO, før Team Nes avsluttet med å score kampens to siste mål. Dermed endte kampen med 3-6 til FUVO.
Gutter 13 år 3.divisjon  FUVO – Strømmen2 7-3 (16.mai)
Før kampen hadde Strømmen2 tre poeng mer enn FUVO, og det var også gjestene som begynte kampen best. Strømmen tok ledelsen to ganger før det var spilt fem minutter og etter nitten minutter økte de til 1-3, som også ble pauseresultatet.
FUVO-gutta viste at de hadde mer å gå på, men det skulle gå litt tid før de fikk på turboen. Andre omgangen var nesten halvspilt da FUVO reduserte til 2-3, men to minutter senere satte en Strømmen spiller ballen i eget mål, dermed var stillingen 3-3. FUVO hadde dermed tatt igjen gjestenes tomålsledelse og nå var FUVO-toget umulig å stoppe. Med elleve minutter igjen å spille sendte Leon Moen Øksenholt hjemmelaget i ledelsen 4-3. Dette ga FUVO-spillerne blod og på tann og i løpet av de tre siste minuttene satte vertene tre baller i goalen og vant kampen 7-3.
Gutter 13 år 3.divisjon  Fet 3 – FUVO 5-0 (23.mai)
FUVO-laget har Fet-fobi og i likehet med matchen mot Fet 4 så ble det også tap mot Fet 3. Det stod 2-0 til Fet 3 til pause og med ytterliggere tre mål i andre omgang endte kampen med 5-0 tap. FUVOs andre tap for sesongen.