FUVO G13 sleit lenge, men til slutt kom den avgjørende scoringen

2.divisjon FUVO – Lørenskog3  2-1 (1-0)

Store John sendte FUVO i ledelsen

FUVO gutter 13 år har levert en berg-og- dalbane-sesong med 1-0 seieren over Team Nes som sesongens høydepunkt. Onsdag var det tid for sesongens siste hjemmekamp mot Lørenskog 3. Gutta var ivrige på å gi sine trofaste supportere en god avslutning på hjemmebane, men det skulle bli en tøffere match en forventet.

FUVO viste seg tidlig som det beste laget, men fikk det ikke helt til å stemme i starten av kampen. Laget måtte vente helt til det var spilt en halvtime før John Woolnough ble spilt fri på høyrekanten. Han fosset nedover mot målet og plasserte ballen fint nede i motsatt hjørne.

Sjansebonanza endte til slutt i lykke for FUVO-gutta

Lørenskog 3 hadde lite å by på, men fikk til en avslutning som sneik seg inn i mål rett etter pause. Målet stresset både trenere og spillere, men laget produserte mange store målsjanser i den siste halvdelen av andre omgangen. Det smalt i tverrligger og stolper uten at ballen ville inn. Når ikke stengene stod i veien så klarte de å treffe Lørenskog-keeperen. Etter et tosifret antall store målsjanser så kampen ut til å ebbe ut med 1-1 og poengdeling, men med to minutter igjen å spille fikk FUVO en corner. En heading endte i to innkast hvor ballen til slutt endte hos Jonas Kaeomani-Bjørkhaug, som fikk lagt inn til Marchel Ayuk Ndumbe Agbor. Han snurret rundt på tiøringen før han klinket ballen via hanskene på Lørenskog-keeperen og inn i mål. 2-1 til FUVO. De to siste minuttene ble nervepirrende, men vertene klarte å holde unna og tok med det sesongens tredje hjemmeseier

FUVO stilte med følgende lag. Eirik Røine Hegerstrøm, Tobias Johansen Bratterud, Vetle Blådammen, Patrick Davidsen, Adrian Sundby Botilsrud, William Skoglund Larsen, John Woolnough, Anton I Engen, Jonas Kaeomani- Bjørkeng, Ludvig Skovereng og Marcel Agbor