FUVO/Fenstad FK G13 trakk det lengste strået i en jevn og spennende treningskamp mot Bøn.

Samarbeidslaget FUVO/Fenstad FK G13 spilte to treningskamper etter hverandre mot Bøn søndag. Den første kampen endte med 6-0 seier til Bøn, mens den andre ble en jevn og spennende match som levde helt til kampens siste spilleminutt.

Ny kamp med nye spillere ble spilt rett etter den første matchen.

Kamp 2 FUVO/Fenstad FK – Bøn 4-3 (1-1)

Det var gjestene fra Bøn som kom best i gang og styrte mye av det skjedde utpå kunstgressmatta. FUVO/FFK forsvarte seg godt, men 9 minutter ut i første omgang tok bortelaget en fortjent ledelse. Den kunne også vært større, men Magnus I Engen i FUVO-buret vartet opp med et par solide redninger som gjorde sitt til at Bøn ikke ledet med et par-tre mål. I omgangens siste spilleminutt fikk hjemmelaget endelig en stor mulighet da Oliver Dystland fikk en fin pasning og kom alene med keeper. Han var kald som en fisk og sendte ballen sikkert til side for Bøn-keeperen og inn i nettmaskene. Målet ga spillerne nødvendig selvtillit og tro på seier.

FUVO/Fenstad FK snudde til seier

Det var et heltent hjemmelag som inntok matta i andre omgang. Laget kom til et par gode muligheter som fort kunne endt i scoring, men igjen var det gjestene som tok ledelsen 1-2. FUVO/FFK-gutta ga seg ikke på tørre møkka og like etterpå vartet de opp med et godt angrep, som endte med en avslutning fra Oliver Dystland som gikk i mål.

Mathias avgjorde for hjemmelaget

Kampen stod og vippet. Begge lagene scoret hver sitt tredje mål for kvelden, og var i utgangspunktet fornøyd med et uavgjorte resultat. Men FUVO/FFK var i flytsonen og hadde virkelig lyst til å vinne. Mathias Larsen Skoglund ble flyttet frem som spiss i andre omgang, etter å ha spilt forsvar i hele første omgangen. Han fikk en fin ball utpå venstrekanten, fintet elegant av sin oppasser før han dro seg innover og fyrte av et skudd som føyk inn i nettmaskene, utagbart for Bøn-keeperen. Etter et par nervepirrende minutter, blåste dommeren av og FUVO/FFK kunne juble for 4-3 seier.