FUVO G14 åpnet med storseier over LSK2

Gutter 14 år 3.divisjon. FUVO – LSK 2  7-0 (3-0)

Det var en spent og optimistisk FUVO-gjeng som tok imot Lillestrøm 2 til kamp i vårsola fredag kveld. Hjemmelaget kom til flere gode sjanser i starten, men de kunne også ligget under da en LSK-spiller kom alene med Ludvig Skoglund, men FUVO-målvakten vartet opp med en mesterlig redning. Etter en litt rufsete start på matchen, så fikk hjemmelaget roet “litt” på nervene til lagets supportere med scoring etter 11 minutter. Hadi Karimi  danset seg mellom den ene LSK spilleren etter den andre før han serverte en nydelig ball frem til John Woolnough, som takket for pasningen med å sende FUVO i ledelsen. Fire minutter var det Sindre Granhaug sin tur til å servere ballen på et sølvfat til Wollnough, som økte til 2-0. Rett før pause ble Granhaug sendt igjen alene med keeper og heller ikke han gjorde noen feil. Dermed kunne hjemmelaget gå til pause med 3-0 ledelse

Etter en litt humpete start på kampen, klarte FUVO-gutta periodevis å la ballen gjøre jobben og sende smarte pasninger som åpnet LSK-forsvaret.

Sindre Granhaug med tre scoringer

FUVO gikk utpå matta for å drepe kampen så raskt som mulig etter sidebytte, og det var ikke spilt mange minuttene da Sindre Granhaug kjempet til seg ballen og fosset forbi et par LSK-spillere før han dunket ballen i nettmaskene. Minuttet senere curlet samme spiller ballen i mål fra kanten av sekstenmeteren. Kaptein Jonas Kaeomani Bjørkeng ville også være med på leken og økte til 6-0 etter 46 minutter.

Thomas H. Moen fastsatte sluttresultatet til 7-0 med en nydelig scoring

Da FUVO scoret det sjette målet, var seieren i boks og gutta sluttet å spille fotball. Det litt for mye en og en, men de skulle klare å få en nettkjenning til før kampens meget gode dommer, Håvard Pedersen blåste av matchen. Med to minutter igjen å spille bestemte Thomas Halmrast Moen seg seg får å gønne på med et soloraid som endte med en suser opp i nettmaskene fra 18 meters hold.

Alt i alt en godt gjennomført kamp av FUVO-gutta og en superduper start på årets sesong

FUVO stilte med følgende tropp: Ludvig Skoglund, William Skogludn Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I. Engen, Jonas Kaeomani Bjørkeng, Mathias Eriksen, Hadi Karimi, Sondre Persvangen-Johansen, Thomas Halmrast Moen og  Sindre Granhaug

Benyttede innbyttere: Jonas Ferdinand Jonasson, Vetle Blådammen, Tobias Johansen Bratterud, Kevin Trøhaugen og Patrick Davidsen