FUVO G14 fortsetter å vinne

FUVO G14 kniver sammen med Aurskog/Finstadbru om å vinne serien. Nesbuene startet meget bra med to seiere, men de var i ferd med å gå på en mine mot Fjellhamar i den første matchen.

Fjellhamar 2 – FUVO 4-6 (3-2)

Etter en strålende start med 0-2 ledelse allerede etter 8 minutter, gikk rullgardina ned og laget sluttet å spille fotball. Det resulterte i tre Fjellhamar mål før pause og 2-3 underlege. Etter en ”hårføner” av trener Allan Hegli i pausen, tok gutta seg sammen og vant til slutt 4-6

Målscorere for FUVO var: Lucas Exi Dvever 3, Thomas Holmrast Moen, Jonas K. Bjørkeng og Mathias Eriksen

——–

LSK 2 mot FUVO 1-6 (0-2)

FUVO-trener Allan Hegli oppsummerte kampen mot LSK 2 som følger.

• Etter den kampen mot Fjellhamar, som var en» game of two halfs», ønsket vi å bygge videre på 2 omg i den kampen mot LSK. I 2 omg mot Fjellhamar satt kombinasjonsspillet offensivt i tillegg til at vi var bedre balansert defensivt.
  • 1 omg startet litt rotete men etter 8/10 min begynte vi å få kontroll på spillet og startet å skape sjanser. Vi fikk opp backene sammen med kanten slik at vi kunne doble på sidene. 1-0 kom på et innlegg fra Aslak(Bratlie-Bernal) på høyre back som kom på overlapp og som en uheldig LSK spiller satte i eget mål. Vi fortsatte å skape sjanser framover men sleit litt med å få satt riktig press når LSK hadde ballen. Etter 19 min så bestemt hjemvendte Lucas Exi at nok var nok etter flere misbrukte sjanser, og hamret inn 2-0. Samme spiller satte 3-0 minuttet etter.
  • Pausen gikk på å få endret presset for å stoppe LSK sitt spill. Vi fikk flere brudd høyere i banen og skapte flere store sjanser. 4 minutter ut i 2.omgang viste Theo (Håkonsen) overblikk og fotball forståelse når han tredde ballen forbi to press led til Albert (Sæter Hellervik) som kom alene med keeper og satte 4-0. Resten av omgangen var spill for det meste på LSK sin bane halvdel. Vi skapte masse sjanser, men litt slurv og en god LSK-keeper hindret at det ble mange flere mål. Men både Mathias Eriksen og Jonas Bjørkeng fikk satt ett mål hver de siste 10 minuttene og som gjorde at det til slutt ender 6-1. LSK 2 fikk et trøste mål på at vi sovner defensivt et lite øyeblikk.
  • Godkjent kamp hvor vi viser at tingene vi trener på begynner å vise seg i kampene, sier en meget fornøyd FUVO-trener til Nesfotballen.

Neste kamp for FUVO er allerede tirsdag  6.9, borte mot Gjelleråsen 2

FUVO stilte med følgende lag mot LSK 2: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Aslak Bratlie-Bernal, Vetle Blådammen, Jonas Bjørkeng, Mathias Eriksen, Thomas Halmrast Moen, Kevin Trøhaugen, Theo Håkonsen og Lucas Exi Dzever + Anton I. Engen, Jonas Ferdinand Jonasson, Tobias Johansen Bratterud, Hade Karimi og Albert Sæter Hellevik