FUVO G14 inviterer klubbens supportere til å heie de frem i seriefinalen

FUVO G14 håper flest mulig tar turen til Funnefoss kunstgress torsdag 29.sepember kl 2015

FUVO har to kamper denne uka, den første ble spilt mandag hjemme mot Frogner 2. Et mulig bananskall før torsdagens seriefinale mot Aurskog/Finstadbru. Spillerne har både gledet seg og snakket mye om seriefinalen mot Aurskog/Finstadbru i lang tid. Trenerne har imidlertid vært flinke på å fortelle gutta at det er like viktig å gjøre jobben på veien dit.  Aurskog/Finstadbru har ledet serien siden de slo FUVO 3-2 i den tredje serierunden tidlig i mai. Det ble tidlig klart at seriemesterskapet kom til å stå mellom de to lagene. De andre lagene var kun et hinder på veien, men en liten tue kan velte stort lass, hvis spillerne ikke er 100% påskrudd i hver kamp.

FUVO har klart å heve sitt laveste nivå opp på et nivå som gjør at de har vunnet de sju siste kampene forholdsvis greit, mens Aurskog/Finstadbru gikk på en mine i forrige uke da de tapte 3-4 for Lillestrøm 2. De hadde seieren langt nede i lomma, men to LSK2 scoringer de fire siste minuttene, gjorde sitt til at det nå er FUVO som sitter i førersete med lik poengsum, men 15 mål bedre målforskjell.

Kampen torsdag blir viktig for begge lag, men man skal ikke glemme at det også gjenstår to kamper etter seriefinalen er spilt.

Mandagens match mot Frogner 2 ble en enkel match. FUVO tok tidlig en 2-0 ledelse etter scoring av John Woolnough og Mathias Eriksen. Dette ga gutta den nødvendige roen. Det ble litt spenning i matchen da Frogner 2 reduserte til 2-1 fra straffemerket rett før pause. Stillingen stod seg et lite stykke ut i andre omgang, da gønnet FUVO på litt ekstra og målene rant inn. Til slutt endte kampen med en komfortabel 8-1 seier. Målscorere for FUVO var : John Woolnough 2, Sindre André Granhaug 2, Mathias Eriksen 2, Lucas Exi og Jonass Ferdinand Jonasson.

VI OPPFORDRER ALLE FUVO-SUPPORTERE Å TA TUREN TIL FUNNEFOSS KUNSTGRESS TORSDAG 29.SEPTEMBER KL 2015 FOR Å HEIE FREM GUTTA TIL SEIER OVER.