FUVO G14 klinket til med storseier

Treningskamp G14. FUVO – Fjellhamar 2 10-1 (4-0)

Søndag var det duket for treningsmatch mellom FUVO og Fjellhamar 2 i klassen gutter 14 år på Funnefoss kunstgress. To lag som møter hverandre i serien på samme bane i starten av mai. Det ble imidlertid tidlig klart at hjemmelaget var det klart beste laget og kom til å vinne matchen. Allerede etter seks minutter hadde laget kommet til to doble målsjanser, men de måtte ha hjelp for å ta ledelsen. Etter 13 minutter slo Jonas Kaeomani-Bjørkeng en corner som en Fjellhamar-spiller var uheldig og satte i eget mål.

FUVO med solid første omgang

Halvveis ut i omgangen snappet Kaeomani-Bjørkeng opp en feilpasning, dro seg forbi en forsvarspiller før han klemte i vei et knallhardt skudd som keeper ikke klarte å holde. Jonass Jonasson var raskt på pletten og satte returen kontant i mål. To minutter kom kampens store spiller, Jonas Kaeomani-Bjørkeng igjen i sentrum. Han dro seg elegant forbi flere forsvarspillere før han dunket ballen i motsatt hjørne. Første omgangen var Jonas og Jonass sin. Sistnevnte avsluttet en god FUVO-omgang med å curle ballen helt oppe i vinkelen.

4 mål i 1.omg + 6 i 2.omg = 10 mål

Andre omgangen ble en rent transportetappe. Etter et par gode målsjanser tok Sindre Granhaug ballen og fra sin backposisjon suste han nedover før han la en 45 graders pasning til John Woolnough, som enkelt satte inn FUVOs femte mål. Noen minutter senere vartet hjemmelaget opp med dagens beste angrep der ballen til slutt endte hos Granhaug, som banket ballen oppe i nærmeste kryss. De to neste målene ble satt inn av nykommer Mathias Eriksen, mens John Woolnough satte inn kampens niende mål. Eriksen var igjen på farta med med fem minutter igjen å spille. Denne gangen valgte han å servere ballen på et sølvfat til Kevin Trøhaugen, som dermed fikk æren av å sette inn 10-0 til FUVO. I kampens siste minutt fikk Fjellhamar sitt trøstemål fra straffemerket.