FUVO G14 på 2.plass etter halvspilt serie

John Woolnough putta tre mot Rælingen 3

Gutter 14 år 3.div  Rælingen 3 mot FUVO  0-4 (0-1)

FUVO manglet flere sentrale spillere da de tok turen til Marikollen og møte med Rælingen 3 til årets siste vårkamp. Et lag nesbuene måtte slå for å henge med Aurskog/Finstadbru i kampen om å vinne serien. For det har seg slik at Aurskog/Finstadbru og FUVO har fått en god luke ned til Gjelleråsen 2 på tredjeplass, og det skal mye til om ikke ett av de to lagene går til topps når man til slutt oppsummerer årets tabell.

Første omgangen startet med at FUVO tok en oppskriftmessig ledelse ved John Woolnough etter fem minutter. Etter målet trøblet gjestene litt med å få spillet til å flyte offensivt. Bakover var de som vanlig solide, men med kun ett måls ledelse til pause så var det fremdeles kamp.

I andre omgang var FUVO-toget på rett spor fra start. Tre minutter var spilt da John Woolnough doblet ledelsen og snaue ti minutter senere satte han inn sitt og lagets tredje mål for dagen. Unggutten har tatt store steg siden i fjor og står med 16 scoringer så langt i sesongen. Etter at John var ferdig med sitt hat-trick, så overlot han stafettpinnen til  Aslak Bratli-Bernal, som fastsatte sluttresultatet til 0-4 til FUVO.

Etter halvspilt serie så ligger FUVO på 2.plass med 22 poeng, tre poeng færre enn serieleder Aurskog/finstadbru. Disse møttes for øvrig til kamp på Funnefoss kunstgress mandag 29.8.