FUVO G14 scoret 24 mål

3.divisjon   FUVO mot Enebakk 24-2 (11-0)

Det ble tidlig klart at gjestene fra Enebakk ikke hadde noe å stille opp med da de gjestet Opakermoen mandag kveld. Kevin Trøhaugen trengte fire minutter og to sjanser på å sende FUVO i ledelsen. Jonass Ferdinand Jonasson fulgte opp og doblet ledelsen rett etterpå og i det matchen gikk inn i det tiende spilleminutt var det Sindre André Granhuag sin tur til å banke inn 3-0 til hjemmelaget.

Kuleramma måtte tidlig frem

Så tok FUVO en timinutters pause får det eksploderte. Fra 21. til det 26. spilleminutt fant vertene veien til nettmaskene fem ganger. John Woolnough Stod for tre av målene, mens Mathias Eriksen stod for to. Helt på tampen av omgangen satte FUVO inn ytterliggere tre mål og gikk til pause med 11-0 ledelse. Først en enkel tapp inn av John Woolnough, så en enkeltmannprestasjon av Jonas Kaeomani Bjørkhaug, før William Skoglund Larsen var frempå med avtrekkeren og smekket ballen i mål etter en corner.

11 mål i 1.omg og 13 i 2..omg = 24

I andre omgang satte FUVO inn mål nr 12 og 13 før Enebakk fikk sitt første trøstemål. Etter hvert rant målene inn som perler på en snor. Det stod 23-1 før gjestene fikk sitt andre og siste trøstemål. To minutter før slutt fastsatte FUVO-keeper Ludvig Skoglund, som foranledningen fikk spille utpå i andre omgang, sluttresultatet til 24-2 med sitt andre mål for kvelden.

Gjestene  fra Enebakk skal ha kred for at de stod på hele kampen igjennom selv om det etter hvert ble mange innslupne mål. Selv da det bikket 20 mål var humøret og spillegleden tilstede. Det står det faktisk respekt av.

Her kommer to fun fact:

1. 24-2 er tangering av A-lagets største seier som kom mot Hvam i Nesmesterskapet tilbake i 1998
  2. I den kampen scoret dagens dommer, Håvard Pedersen, fire mål på fire minutter, noe som er også er rekord for A-laget.

Etter seks kamper tok FUVO over tabelltoppen med 15 poeng, like mange som Aurskog-Høland, som har en kamp mindre spilt.