FUVO G15 avsluttet med seier og 3.plass på tabellen

2.divisjon Gutter 15 år  FUVO – Lørenskog 2 6-2 (5-0)

FUVO tok en meget viktig 2-1 seier borte mot Sand i forrige serierunde og ville med seier over Lørenskog 2 i den siste hjemmekampen mandag kveld ta en fin-fin tredjeplass i 2.divisjon.

FUVO tok på seg danseskoene i første omgang

Jim Karstensen sitt mannskap startet kampen i et forrykende tempo og det tok ikke mer enn fem minutter før Hamdan Ali Khan kom seg ned til dødlinja og fikk lagt inn i boksen til Mathias Bråthen, som etter litt frem og tilbake fikk ballen over målstreken. Tre minutter senere var samme spiller på rett plass igjen og økte til 2-0 til hjemmelaget.

FUVO lekte seg til 5-0 ledelse til pause

FUVO fortsatte å kjøre over Lørenskog 2 og etter et kvarter var det dags for kveldens tredje scoring. Målet kom etter et perfekt innlegg fra høyre ved John Woolnough i retning bakerste stolpe der Hamdan Ali Khan stod og headet ballen i mål. Sistnevnte var ”on fire” i første omgang og satte selv også inn kampens og hjemmelagets fjerde mål. Etter en halvtime økte FUVO til 5-0 etter at Jonas Jonasson spilte Hadi Karimi alene med keeper. Han rundet keeper og trillet ballen inn i det tomme buret.

Etter 40 gode minutter kunne FUVO-gutta ta en velfortjent pust i bakken og gjøre seg klare for andre omgang.

Hamdan Ali Khan med hat-trick

Kampen ble ikke helt den samme etter sidebytte. FUVO-gutta hadde god kontroll selv om de slapp Lørenskog til med to trøstemål. Fremover kunne FUVO scoret både tre og fire mål, men de måtte vente helt til to minutter før slutt før de klarte å få hull på byllen i andre omgang. Innbytter Christian Alfredo Lopez Grøndahl kom seg fri og fikk lagt en god pasning fra sin høyrekant til motsatt femmeter der Hamdan Ali Khan kom og fastsatte sluttresultatet til 6-2 med sin tredje scoring for kvelden.

Seieren betyr at FUVO tok en meget oppløftende 3.plass i 2.divisjon. Det er verdt å nevne at Frogner tapte bare to kamper, og ett av lagene som slo serievinneren, var nettopp FUVO