FUVO G15 gikk på et stortap

Gutter 15 år 2.div  Varpe – FUVO 10-1 (7-1)

Søndag 7. mai tok FUVO turen til Varpe for å spille årets 4. seriekamp. Varpe hadde før denne kampen en målforskjell på 21-0 etter deres to første kamper. Det mistenkes at denne fakta opplysningen psyket ut en del av FUVO gutta som virket helt fraværende i starten av kampen. Den brutale sannheten er at Varpe, i denne kampen, var et hakk eller to bedre på det meste. De ga seg ikke før de hadde puttet 10 baller i FUVO målet og da hjalp det lite at FUVOs John Woolnough satte inn kveldens siste mål slik at sluttresultatet ble 10-1.

FUVO lå under 7-0 etter 22 minutter

Varpe var ett fysisk sterkt og velspillende lag som tok kommandoen fra første minutt. Etter 7 minutter hadde de allerede tatt ledelsen 4-0. FUVO kom så litt bedre med i kampen og holdt stand de neste sju minuttene men så kom det på nytt tre raske baklengsmål. Omgangens siste kvarter var det noe bedring å spore i FUVO laget og man spilte seg frem til ett par gode muligheter uten å få ballen i mål. Pauseresultatet ble dermed 7-0 til hjemmelaget.

I pausepraten var alle enige om at dette var et brutalt møte med divisjonens antatt beste lag. Gutta ble enige om å komme tettere opp i motstanderen, jobbe hardt for hverandre og forsøke å vinne andre omgang.

FUVO hevet seg i andre omgang

Det ble bedring i FUVOs spill de siste 40 minuttene og man skapte noen muligheter men kun en ble omsatt til mål. Varpe på sin side putta tre nye baller i mål slik at de vant også den omgangen.

Dette er det bare å ta lærdom av. Uansett hva motstanderen heter så må man stille opp med positiv innstilling og ha trua på at dette skal vi klare sammen. 3-4 av Varpes mål var av det billige slaget og på en «normal» dag hadde FUVO gutta avverget disse. Hvis de i tillegg hadde fått ballen i mål på ett par av sine 4-5 gode muligheter ville ikke avstanden vært så stor. Målsetningen til neste møte med Varpe er enkel og grei. Ett langt bedre resultat. For det er dere gode nok til.

Kamptroppen: Håkon Solbakken Bryni, Martin Heiberg- Martinsen, Max Leander Verket, Vetle Blådammen, Jakub Przybylek, Adrian Sundby Botilsrud, Kristian Minge Hagen, Magnus Bøhler Evensen, Ludvig Clason Engebretsen, Hamdan Ali Khan, John Andrew Ingeborgrud Woolnough, William Skoglund Larsen, Juan Manuel Acevedo Myrbråten, Aleksander Aanerud Kriezis og Anton Ingebrigtsen Engen

Neste kamp: mandag 15. mai kl 18.30 mot Frogner. Hjemme på Funnefoss stadion