FUVO G15 knuste Hauerseter

FUVO- Hauerseter 7-0 (2-0)

FUVO har levert en meget god sesong og ville med seier over Hauerseter komme opp på like mange poeng som serieleder Ull/Kisa2. I våres endte det motsatte oppgjøret med 7-0 til FUVO. Det var derfor forhåpninger i FUVO-leiren at laget kunne ta litt innpå de 18 plussmålene Ull/Kisa2 hadde før kampen.

Matchen var 12 minutter gammel da Håkon Amundsen Hernes satte inn den første goalen for hjemmelaget. FUVO fortsatte å kjøre over Hauerseter, kom til flere feite målsjanser, men ballen ville ikke inn over målstreken.

Hauerseter kom på få visitter, men kunne fort utlignet da en spiller fikk stå alene og nikke ballen fra fem meters hold. Heldigvis for hjemmelaget gikk headingen rett på keeper Sivert Aasli Asphjell.

2-0 til pause

Det skulle gå hele 37 minutter før vertene endelig fant veien til nettmaskene igjen. Håkon Amundsen dro seg fint innover fra sin kantposisjon og la ballen på et sølvfat til Alexander Persvangen- Johansen som feide avgårde en markkryper som sneik seg så vidt under Hauerseter sin sisteskanse.

FUVO gikk til pause med en meget fortjent 2-0 ledelse etter en omgang hvor man dominerte banespillet, men var litt ineffektive foran kassa

FUVO med fire mål på ti minutter

Andre omgangen var så vidt i gang da Seim Erimias satte inn FUVOs tredje. Så skulle det gå et kvarter før det eksploderte på Funnefoss kunstgress. I løpet av fem minutter satte i tur og orden Fredrik Granberg, Eskil Amundsen Hernes og Lamek Million, hvert sitt mål for hjemmelaget, som dermed ledet 6-0. Ytterligere fire minutt senere fastsatte Seim Erimias sluttresultatet til 7-0 til FUVO.

Tre lag på 39 poeng

Det betyr at Ull/Kisa2 topper tabellen med like mange poeng som FUVO og Lørenskog 2, men med 11 mål bedre målforskjell en FUVO og 24 mål bedre enn Lørenskog 2, som også har en kamp mer spilt

Det er disse lagene som kjemper om seriemesterskapet. Ull/Kisa2 har det tøffeste kampprogrammet. De møter i Lørenskog 2, Skedsmo 2 og Strømmen 2, mens Lørenskog 2 har Ull/Kisa 2 og Frogner.

FUVO har sånn sett det letteste kampprogrammet igjen. De har Nannestad, Fet 2 og Lillestrøm 2. Men de har som før nevnt 11 mål å ta igjen på Ull/Kisa 2. Uansett så må FUVO gjøre jobben selv, og selv om de møter dårligere motstand, så må man for all del ikke selge skinnet før bjørnen er skutt.

Etter to feite målsjanser satt den endelig for FUVO og Alexander Persvangen-Johansen.Her setter han inn 2-0 til hjemmelaget.