FUVO G15 med fire poeng på to kamper

Gutter 15 år 2.div. FUVO – Aurskog-Høland 1-1 (1-0)

FUVO ledelse til pause

1. april var det klart for 2. serierunde da FUVO tok i mot Aurskog-Høland 3 til kamp på Funnefoss stadion. Det var gutta fra Aurskog som tok styringen fra start og kom etter hvert til ett par ufarlige skuddmuligheter. Spillet jevnet seg ut etter 7-8 minutter og FUVO gutta begynte å skape litt fremover på banen.De har sin beste periode i kampen de neste 10-15 minuttene da de setter Aurskog under press og kommer til flere muligheter. Etter 18 min. legges ett innlegg fra høyre inn i feltet. Hamdan Khan gikk i duellen og ballen fallt ned til Kristian Minge Hagen, som satte inn dagens første mål. 1-0 til hjemmelaget.

Noen minutter senere kom Aurskog-Høland 3 til sin første kjempesjanse. Det skulle ikke bli den siste. Håkon Solbakken Bryni i FUVO-målet ryddet mesterlig opp. Resten av omgangen var jevn med noen avslutninger fra begge lag, uten at det blir flere mål.

Fortjent utligning til Aurskog-Høland

I 2. omgang gikk Aurskog-Høland rett i angrep og skapte på nytt en kjempesjanse, men FUVO-keeperen klarte igjen å rydde opp. Et par minutter senere kunne han imidlertid lite gjøre da Gabriel Gran Steffens satte inn 1-1 etter flere skjebnesvangre markeringsfeil fra FUVO. Til tross for at begge lag kommer til flere sjanser, så klarte ingen av lagene å produsere flere mål denne søndagen.

FUVO hadde supermann i mål

Noen av Aurskog-Høland sine muligheter var større enn en 100% sjanse, så uten kampens bestemann i FUVO målet(Håkon Solbakken Bryni), kunne dette fort endt med flere mål den veien. 1-1 og poengdeling i 2. serierunde. Ett poeng FUVO må si seg fornøyd med kampen sett under ett.

Bra sesongstart, men gutta har fremdeles litt å jobbe med

Dette ble en kamp FUVO- gutta aldri klarte å få helt taket på. Motstanden var ett hakk skarpere enn i første serierunde, men ikke skarpere enn at muligheten til å komme helt på høyde var der. Forsvarsspillet, og da spesielt press på motstander, ble for slapt gjennom hele kampen. Dette gjaldt alle, helt fra angriperne, videre gjennom midtbanen og i forsvarsrekka. Ofte jobbet man en og en i stedet for å presse sammen som ett lag. Motspillerne fikk for god tid og plass med ball og kunne ofte velge mellom flere umarkerte pasningsalternativ. Siden press spillet ikke fungerte så ble angrepsspillet litt tilfeldig og det var bare sporadisk man klarte å skape situasjonene man har trent på og lagt opp til. Med bedre konsentrasjon og press, «frem i skoa og opp på tuppa» så gjøres jobben straks vanskeligere for motspillerne og man vil kunne «bestemme» kampen langt mer.

Dagens kamptropp var: Håkon Solbakken Bryni, Martin Heiberg-Martinsen, Max Leander Verket, Vetle Blådammen, Kristian Minge Hagen, Theo Håkonsen, Magnus Bøhler Evensen, Jonass «Jeff» Ferdinand Jonasson, Hamdan Ali Khan, Albert Sæter Hellervik, Juan Manuel Acevedo Myrbråten, Thomas Halmrast Moen, Jakub Przybylek og Kevin Trøhaugen

Neste kamp er hjemme på Funnefoss stadion 1. mai kl 18.30 mot Rælingen 2.