FUVO G15 slo tilbake med storseier etter tap for topplagene

Jonass Jonasson scoret hat-trick mot Sand

G15 2.div  Frogner – FUVO 1-0 (0-0)

FUVO G15 fikk en tøff start på høstsesongen med tre kamper på en uke. Først ut var bortekamp mot den suverene serielederen Frogner, som stod med kun ett tap så langt, og det kom mot FUVO i våroppgjøret. Jim Karstensen sine disipler presterte godt i en jevn fotballkamp som bølget frem og tilbake. Det var spenning til siste spark på ballen, men fire minutter før slutt scoret Frogner kampens eneste mål.

G15 2.div  FUVO – Varpe 2-7 (1-4)

Tre dager senere var det duket for hjemmekamp mot serietoer Varpe. Ett lag FUVO tapte hele 10-1 for å våres. FUVO stilte denne gangen med et betydelig bedre lag og kom til et par store målsjanser i starten av kampen, men fikk ikke ballen i nota. I stedet scoret Varpe to kjappe før det var spilt ti minutter og vondt ble til verre for FUVO da de fikk utvist en spiller etter tretten minutter. Dermed måtte de spille resten av kampen med 10 mot 11. Lucas Eci Dzever ga FUVO-gutta et lite håp om å reise seg da han reduserte til 1-3 med et langskudd, men Varpe tok seg sammen og var best også i andre omgang. Trøsten får være at Anton Ingebritsen Engen scoret en meget pent mål da han hælsparket inn en corner og fastsatte sluttresultatet til 2-7.

G15 2.div  FUVO – Sand 8-0 (5-0)

Etter en god og en dårlig kamp var det dags for lagets tredje kamp på en uke mandag. Motstander hjemme på Funnefoss kunstgress var Sand. Det forrige oppgjøret mellom lagene endte med tap for Jim Karstensen sine gutter. FUVO-spillerne var derfor klare for revansje og ikke minst vise sine trofaste supportere at de er et bedre fotball-lag enn de fikk vist mot Varpe.

FUVO-gutta var i skikkelig kampmodus fra start og det tok ikke mange minuttene før Jonass Jonsson sendte hjemmelaget i ledelsen. Kevin Trøhaugen fulgte opp med å legge på til 2-0 før det var spilt et kvarter. Stemningen steg ytterliggere da Albert Sæter Hellervik og Hamdan Ali Khan scoret to rett etter hverandre et stykke ut i omgangen. FUVO rett og slett kjørte over Sand i første omgang og kunne gå til pause med 5-0 ledelse etter at Khan satte inn sitt andre rett før lagene gikk i garderoben etter de første 40 minuttene.

FUVO fikk en forrykkende start på andre omgangen med to kjappe scoringer av Jonass Jonasson, som dermed fikk sesongens første hat-trick. 7-0 ble etter kort tid til 8-0 da en Sand spiller var så uheldig å sette ballen i eget nett. Vertene skapte nok sjanser til å score både to og tre mål til, men det stoppet på 8-0, som tross alt må sies å være meget bra.

Etter 13 kamper ligger FUVO på 3.plass med 23 poeng. Neste kamp for laget er onsdag 6.september, borte mot Lørenskog 2

FUVO stilte med følgende lag: Håkon Solbakken Bryni, Adrian Sundby Botilsrud, Oskar Skeie Storfors, Max Leander Verket, Aleksander Aanerud Krieziz, Theo Håkonsen, Kevin Trøhaugen, Marchel Agbor, Jonass Jonasson, Hamdan Ali Khan og Albert Sæter Hellervik. Benyttede innbyttere: Ludvig Skoglund, Ludvig Clason Engebretsen, Vetle Blådammen og Jakub Przbylek