FUVO G15 valset over Lørenskog 3

Gutter 15 år 2.divisjon   FUVO – Lørenskog 3 10-0 (5-0)

Etter en litt småtrøblete periode var FUVO-gutta tilbake på vinnersporet i hjemmemøte med Lørenskog 3. I forrige serierunde spilte de uavgjort mot Lørenskog 2, gutta var derfor hissige på ikke la nok et Lørenskog-lag reise fra Opakermoen med poeng i sekken.

Anton I Engen vartet opp med ekte hat-trick

Det ble tidlig klart at FUVO var både best og ville mest. Anton I Engen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 7 minutter og før de hadde spilt et kvarter så hadde han scoret ekte hat-trick. Da var det bare for han å levere stafettpinnen videre til Kristian Minge Hagen som økte til 4-0 etter 18 minutter og 5-0 etter 26 minutter. Hjemmelaget fortsatte å komme til store målsjanser, men det holdt med fem mål til pause.

John Woolnough startet andre omgangen med ekte hat-trick

I andre omgang så var det dags for John Woolnough å presentere seg på scoringslisten. Tre ganger i løpet av et kvarter løp han gjennom Lørenskog-forsvaret som varm kniv i smør og økte ledelsen fra 6-0 til 8-0.  Kun en stolpe forhindret stolpe hindret han fra i å bli firemålsscorer. Gjestene hadde lite å stille opp med mot et godt og aggressivt FUVO-lag som fremdeles ikke var ferdigscoret.  Fem minutter før slutt kom Thomas Halmrast Moen på et fint raid på høyresiden og fikk lagt inn på bakerste stolpe der Albert Sætervik Hellervik kom i hundre og breisidet inn vertenes niende mål for kvelden. Minuttet senere fastsatte samme spiller sluttresultatet til 10-0 til FUVO.

Etter 8 kamper ligger FUVO på 3.plass med 14 poeng. Neste kamp for FUVO-gutta er torsdag 15.juni, borte mot Aurskog-Høland 2. De ligger på plassen bak FUVO, men med samme poengsum

FUVO stilte med følgende lag: Håkon Solbakken Bryni, William Skoglund Larsen, Manuel Myrbråten, Max Leander Verket, Aleksander Aanerud Kriezis, Kristian Minge Hagen, Magnus Bøhler Evensen, Anton I Engen, Jonass Ferdinand Jonasson, Hamdan Ali Khan og John Woolnough. Benyttede innbyttere: Thomas Halmrast Moen, Ludvig Clason Engebretsen, Vetle Blådammen, Jakub Przybylek og Albert Sæter Hellervik