FUVO G16 fikk en deilig revansje over LSK 2

Kaptein Nicolay Snildal førte laget sitt til seier over LSK

Den nye trenerduoen til FUVO G16, Roger Myrbråten og Ørjan Hopen, fikk en tøff start med store tap da prøvde å kvalifisere seg til 1.divisjon senhøsten 2019. Siden desember har har trenerduoen sammen med gutta lagt ned en god innsats på trening, de var derfor spente på om det var mulig å se fremgang da de søndag spilte årets første kamp i OBOS-cup mot LSK 2.

Laget fra stasjonsbyen Lillestrøm vant hele 12-1 sist gang lagene møttes i kvalifiseringen i november. Lillestrøm stilte med sju fra den kampen og var store favoritter, men denne gangen var det David sin tur til å slå Goliat.

Vi har hentet referat fra FUVO sin facebookside

Kampreferat OBOS-cup LSK – FUVO G16. 3-5 (2-2)
Arena: LSK kunstgress.

FUVO med sjokkåpning

FUVO-mannskapet gikk rett i angrep etter avspark, og der ble de, de første 20 minuttene, noe som resulterte i 2 fine mål. Ett frisparkmål ved Granern (Fredrik Granberg). Og ett mål ved Alex (Alexander Persvangen-Johansen) etter fin kontringsfotball. LSK klarte etterhvert å komme seg høyere på banen og var farlige på dødball. Litt dårlig kommunikasjon bak hos FUVO gjorde at LSK fikk to dødballmål før pause. Det som “overrasket” de tilreisende var til tider bra pasningsspill som gjorde at LSK ble utspilt i store deler av første omgang.

Seier = God start på OBOS-cup

Kampen foregikk for det meste på LSK sin banehalvdel i andre omgang også. 3-2, kommer etter et flott angrep satt i gang fra midtbanen til FUVO. Ballen er innom mange FUVO-spillere før den ender på kant til Christan Henrikson som legger 45 grader ut til en umarkert William Fossum Østhaug, som får god tid til å sikte, og setter ballen kontant i mål fra 16 meter. Kampens flotteste angrep. Deretter setter Alexander Persvangen-Johansen sitt andre i kampen, og Victor Joswig Næss FUVOs 5. for dagen. LSK reduserer en gang men de klarer aldri å true FUVO sin seier.

Neste kamp i OBOS-cup er, hjemme på FUVO kunstgress, 13. Februar kl 18:30, hvor FUVOs motstander er Fet.

FUVO stilte med følgende lag: Mathias Scharning Lundberg, Niklas Thøger-Andresen, Karsten Westengen Fjeldberg, Fredrik Granberg, Sindre Poll, Lamek Million, Matvydas Gecas, Seim Erimias, Nicolay Snildal, Christian Rodrigues Henrikson og Alexander Persvangen- Johansen.

Innbyttere: William Fossum Østhaug, Victor Joswig Næss og Kevin Wego