FUVO G16 lå under med to mål, men kom tilbake og spilte uavgjort

Theo Håkonsen scoret ett mål for FUVO i 4-4 matchen

1.divisjon Løvenstad – FUVO 4-4 (3-2)

FUVO startet kampen veldig slapt. Ga bort ett mål før det var spilt ett minutt etter et dårlig tilbakespill som ble snappet opp og satt i mål. I de neste minuttene ble de røde og hvitkledde løpende imellom.  Men litt mot spillets gang utlignet Theo Håkonsen til 1-1, men FUVO-spillerne var fortsatt på etterskudd og slet med å få intensitet i presset. Den steikende varmen får ta sin del av skylden for nettopp det.

Løvenstad opp i 3-1 ledelse etter to scoringer på ett minutt

Midtveis ut i første omgangen satte Løvenstad inn to kjappe. Gjestene klarte etter hvert å spille seg til et par sjanser og troen på at det var mulig å snu matchen ble etter hvert tydelig hos FUVO-spillerne. Fire minutter pause handset en Løvenstad-spiller. Lucas Exi Dzever steg frem og satte straffesparket iskaldt i mål.

I pausepraten ble FUVO enige om å justere presset ut fra formasjonen til Løvenstad

To mål av Mathias Eriksen sendte FUVO i 3-4 ledelse

Andre omgangen startet med en fast rutine FUVO har på avspark. Ballen endte opp hos Mathias Eriksen som banket inn 3-3 etter bare 15 sek spill.  Justering av press og det faktum at FUVO satte 3-3 med en gang gjorde at bortelaget fikk kontroll på kampen.

FUVO klarte å stoppe oppspillene til Løvenstad og fikk masse brudd i offensiv sone. Og nå hadde FUVO et momentum. Løvenstad stresset og fikk ikke spille spillet sitt. Bortelaget var nå det førende laget og produserte bra med sjanser. Rett før det var spilt en time så klarte Mathias Eriksen på nytt å finne veien til nettmaskene. Dermed hadde FUVO klart å snu å ligge under med 3-1 til å lede 3-4.
Løvenstad kom tilbake og utlignet til 4-4

Dessverre gikk konsentrasjonen i glemmeboka en stakket stund og Løvenstad utlignet til 4-4 ett minutt etter at FUVO hadde tatt ledelsen for første gang i kampen. Resten av kampen bar preg av nerve og begge lagene kom til gode sjanser, men kampen ebbet ut med ett poeng til hvert av lagene.

FUVO-trener Allan Hegli konstaterte at det var sterkt å snu nok en bortekamp der de kommer under. Men er også litt irritert over at de gir bort 2-3 mål på enkle feil som man kan unngå. Men alt i alt synes han det er en ok kamp av laget.

FUVO stilte med følgende tropp: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Anton Engen, Tobias Bratterud, Oskar Skeie Storfors, Joakim Sjøli, Jonas Bjørkhaug, Theo Håkonsen, Marcel Agbor, Lucas Exi Dzever, Jakub Przybylek, Mathias Eriksen, Thomas Halmrast Moen og Sindre Granhaug,