FUVO G16 lå under med to mål til pause, men snudde til seier

Gutter 16 år 2.div  Rælingen 2 – FUVO 3-5 (3-1)

FUVO-trener Allan Hegli var klar på at han synes gutta fortjente minst ett poeng mot Enebakk sist. Spillemessig har laget vårt på høyde med eller mer enn det med alle lagene de har møtt, men ikke vært gode nok innenfor 16 meteren i begge boksene.

• Vi starter bra og fikk satt opp Sindre Granhaug på flanken flere ganger.Tredje gangen vi kom rundt på høyre fant han John Woolnough på motsatt side, som enkelt kan breiside inn 1-0 etter 7 min. Vi fortsatte å spille bra og skapte masse sjanser, men igjen sleit vi med å sette sjansene våre, konstaterer FUVO-treneren.

FUVO lå under 3-1 til pause

Etter ca halvspilt 1 omg kom Rælingen mer med og etter 27 min utlignet de til 1-1. Nå hadde Rælingen taket på kampen. FUVO ble lave og mistet ballen mye inne på egen banehalvdel. I det 35 min fikk Rælingen frispark. De får stå helt alene foran mål å stange inn 2-1. Tre min senere får de corner. Og heller ikke denne gangen klarte FUVO-gutta å avklarere og hjemmelaget går opp til 3-1, som også ble pauseresultatet.

I pausen ble det først gitt klar beskjed om forsvar av dødball mot måtte bli mye bedre.
Også ble det gjort en justering i presset på midtbane, samt at de ble enig om å bli mer direkte.

God pauseprat av treneren

Pausepraten fungerte. Presset på Rælingen sin midtbane fungerte mye bedre og FUVO satt mer fart framover når de fikk ball. Det gikk ikke mer enn fire minutter før Kevin Trøhaugen får et innlegg han får pirket i mål. Det var akkurat den vitamininnsprøytingen gutta trengte.

• Nå var vi mer aggressive i press og fikk brudd høyre i banen. Det gjør at vi fem minutter etter Kevin sin redusering, utligner til 3-3 med et godt hodestøt av Mathias Eriksen, forteller Allan Hegli.

FUVOs svar på Messi

Nå har FUVO-gutta fått blod på tann og kriger over hele banen. De vinner duellene og lar ikke Rælingen få til spillet sitt. 68 minutter ut i matchen finner Lucas Exi Dvever at han skal finne fram sin indre Messi. Han plukker opp et løs ball midt på Rælingen sin banehalvdel og dribler av 4-5 mann før han enkelt setter 3-4 alene med keeper.

En fornøyd FUVO-trener oppsummer kampen på følgende måte:

• Gutta har nå klart å snu en kamp vi ligger under. En sterk prestasjon av hele laget.
    Helt på slutten blir Matta (Mathias Eriksen) spilt opp, vender bort stopperen og kommer alene med keeper. Han setter enkelt inn 5-3 og punkterer kampen.Med unntak av de siste 20 av 1 omg så er vi det beste laget. Og gutta gjør en kjempejobb med å snu kampen når de kommer under i 1 omg, sier en totalt sett godt fornøyd trener til Nesfotballen.

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I. Engen, Aslak Bratlie-Bernal, Tobias Johansen Bratterud, Jonas Bjørkhaug, Hadi Karimi, Kevin Trøhaugen, Sindre Granhaug, Lucas Exi Dzever og John Woolnough. Bentyttede innbyttere: Mathias Eriksen, Theo Håkonsen og Marcel Agbor