FUVO G16 leverte en god kamp mot Strømmen 2

FUVO G16 stilte i helgen med to lag i Elverumsturneringen. Første laget spilte fem kamper, men allerede mandag var de klare for seriekamp.

FUVO G15/16 1 – Tapte semifinalen i A-sluttspillet

FUVO startet puljespillet forrykkende med 7-0 seier over Elverum 3 i den første matchen og 2-0 over Kolbotn i den andre. Den tredje endte 1-1 mot Ellingsrud, mens man avsluttet innledende med å tape 1-0 over Elverum 2. Det ga FUVO en andreplass i puljespillet og semifinaleplass i A-sluttspillet.

I semifinalen møtte FUVO sine overmenn i Elverum 1. De tapte 3-0 mot laget som gikk ubeseiret gjennom turneringen.

Gutter 16 år 2.div. FUVO – Strømmen 2 5-0

Holdt nullen og scoret fem mål. Hva mer kan man forlange?

Jonas Bjørkhaug legger her på til 3-0

Man skulle kanskje tro at det var en del slitne FUVO-bein etter en tøff turnering med mange kamper i solsteika, men gutta sprudlet fra start i hjemmemøte med et Strømmen2-lag som lå ett poeng bak de. Lucas Exi Dzever satte standarden for kvelden med å sende FUVO i ledelsen etter 7 minutter. Sindre Granhaug fulgte opp og doblet ledelsen noen minutter senere. Vertene fortsatte å valse over Strømmen og etter en halvtime spill så snappet Jonas Bjørkhaug opp en feilpasning, fintet seg forbi to-tre forsvarspillere før han dunket ballen i mål. Gjestene kom til noen få sjanser, men bakerst stod Ludvig Skoglund en meget god kamp og tok alt som kom i hans vei. FUVOs sisteskanse er litt forsiktig av seg, men har tatt store skritt i år og hadde flere glimrende utboksninger. Lucas Exi Dzever spilte en god første omgang og avsluttet som han startet, med scoring. Han tok med seg ballen fra egen banehalvdel og med fir flystripe kunne han løpe alene mot keeper, som enkelt ble dratt av før han satte ballen i det tomme buret. 4-0 til FUVO.

Luxas Exi Dvever øker her til 4-0 rett før pause

Helt klart en av de beste omgangene fra FUVO sin side, og det etter en tøff oppladning med fem kamper i beina.

Trener Allan Hegli sa det ganske fint i sin pauseprat:

• Herre min måne, dere slapp nesten ikke til Strømmen noen målsjanser, og dere kunne scoret åtte mål selv.

Lucas Exi Dvever har lov å smile etter to scoringer og 5-0 seier

God kontroll

Andre omgangen ble ikke like sprudlende, nå begynte nok FUVO-spillerne å kjenne både den steikende varmen og cupen i beina. Det ble også delt ut en del gule kort (= 5 min med en mann mindre) til begge lag. Det ble scoret ett mål og det var det kaptein Jonas Bjørkhaug som stod for. Alt i alt en meget solid forestilling av FUVO-gutta.

FUVO ligger nå på 5.plass, men har en kamp mindre spilt og kan klatre til fjerdeplass. Neste kamp er søndag 18.juni, borte mot Skedsmo 2

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Bottilsrud, Anton I Engen, Aslak Bratlie-Bernal, Tobias Bratterud, Sindre Granhaug, Jonas Bjørkhaug, John Woolnough, Hadi Karimi, Lucas Exi Dzever og Mathias Eriksen. Benyttede innbyttere: Oskar Nikolai Skeie Storfors og Albert Sæter Hellervik