FUVO G16 med seier og tap

FUVO G16 har spilt to kamper siden seieren over Fet og tapet over Gjelleråsen 2. Først tok de turen til Dal hvor de leverte en solid kamp og vant med så klare sifre som 1-8

Dal – FUVO 1-8 (0-4)

Kampen startet litt tregt for FUVO-gutta, men halvveis ut i første omgang klarte Mathias Eriksen å få hull på byllen. Lucas Exi Dzecer fulgte scoringer på fem minutter og rett før pause satte John Woolnough inn laget fra Opakermoen sitt fjerde mål for kvelden.

FUVO fortsatte å kjøre over Dal i andre omgang og allerede etter tre minutter pekte dommeren på straffemerket. Jonas Bjørkhaug var sikkerheten selv og dermed var seieren i boks, nå var det kun et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Fem minutter senere blåste dommeren nok en gang for straffe til FUVO, men denne gangen var det Mathias Eriksen som fikk æren av å sette straffesparket i nettmaskene. Bortelaget var best i alt utpå banen og gutta sto nærmest i kø for å score. John Woolnough satte inn sitt andre og FUVOs sjuende før det var spilt et kvarter av andre omgangen. Etter en times spill satte Marchel Agbor spikeren i Dal-Kista med mål nr åtte til FUVO. Innimellom alle målene til Allan Hegli sine gutter, så fikk også Dal sitt trøstemål.

Dessverre skulle dette også bli den siste kampen for Dal i sesongen 2023. To dager etter tapet for FUVO, trakk de laget.

FUVO stilte med følgende tropp: Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I Engen, Aslak Bratlie-Bernal, Tobias Johansen Bratterud, Jonas Bjørkhaug, Hadi Karimi, Kevin Trøhaugen, Sindre Granhaug, Lucas Exi Dzever,John Woolnough, Mathias Eriksen, Albert Sæter Hellervik og Marchel Agbor

FUVO – Enebakk 2-3 (2-1)
Neste kamp var hjemme mot et Enebakk-lag som hadde vunnet sine tre første matcher. Det skulle vise seg å bli en ”rar” kamp. FUVO dominerte veldig i starten og undertegnede så for seg at dette fort kunne bli en 4-5 måls seier til FUVO. Det ble det ikke!

Men det startet veldig bra for FUVO-gutta som tok ledelsen før det var spilt to minutter. En corner gikk gjennom feltet til motsatt femmeter der Lucas Exi Dzever stod og curlet ballen inn i motsatt hjørne. Hjemmelaget fikk et par gode muligheter til å øke, men i stedet utlignet Enebakk til 1-1. Men selv etter målet eide FUVO kampen, men fikk ikke ballen i nota før det var spilt 25 minutter. Da serverte Kevin Trøhaugen en fin pasning frem til Mathias Eriksen, som med et godt skudd fra fjorten meter sendte de røde og hvite tilbake i ledelsen. Selv om kampen ble jevnere utover i omgangen, så hadde FUVO flere muligheter til å øke ledelsen, men de kunne alikvel gå til pause med 2-1 ledelse.

Gjestene klarte å justere seg etter FUVO, noe som gjorde at andre omgangen ble mye jevnere. Et kvarter ut i omgangen utlignet Enebakk til 2-2. Kampen ebbet etter hvert mot sluttsignalet, men med fire fattige minutter igjen å spille, så kom Enebakk på en kontring som endte med et innlegg fra høyre inn i boksen til en ledig Enebakk-spiller, som banket ballen over målstreken til 2-3.

Et meget surt tap for FUVO-gutta, som hadde muligheten til å avgjøre kampen tidlig i første omgang, men som ikke klare å omsette alle de store sjansene til flere enn de to målene de scoret.

FUVO stilte med følgende tropp: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I Engen, Aslak Bratlie-Bernal, Tobias Johansen Bratterud, Jonas Bjørkhaug, Hadi Karimi, Kevin Trøhaugen, Sindre Granhaug, Lucas Exi Dzever,John Woolnough, Mathias Eriksen, Oskar Nikolai Skeie Storfors og Marchel Agbor

1-0 til FUVO ved Lucas Exi Dzever

2-1 til FUVO ved Mathias Eriksen