FUVO G16 med sin fjerde strake hjemmeseier

Anton Engen scoret ett mål i 8-0 seieren

1.divisjon gutter 16 år FUVO – Skjetten 8-0

16-åringene til Allan Hegli har imponert på hjemmebane og hadde ennå til gode å slippe inn mål før møte med Skjetten. Med seier ville FUVO innta andreplassen, mens man med tap ville miste flere plasser og befinne seg på nedre halvdel.

Komfortabel 4-0 ledelse til pause

Kaptein Jonas Bjørkhaug tok ansvar fra start og det tok ikke mer enn fire minutter før han plasserte den første ballen bak målvakten til Skjetten. Målet ga resten av lagkameratene starten de trengte for å komme godt i gang. Mathias Eriksen fulgte opp med å doble ledelsen få minutter senere og etter halvspilt første omgang var det dags for 3-0 ved lyntoget Sindre Granhaug. Like før dommeren blåste av til pause var Marcel Agbor på rett plass og økte til 4-0.

Sju forskjellige målscorere

FUVO fortsatte å kjøre over gjestene også i andre omgang. Anton Engen har i løpet av det siste året utviklet seg til en offensiv venstreback som liker å komme på løp. Ti minutter ut i omgangen scoret ha sitt første mål for sesongen. Dermed stod det 5-0 og seieren var i boks.  Thomas Halmrast Moen hadde også lyst til å være med på moroa og etter et kvarter spill satte han inn hjemmelagets sjette mål for dagen. En spiller som ikke hadde funnet veien til nettmaskene før det sto igjen tre minutter av kampen var lagets toppscorer Lucas Exi Dzever. Men mer tid trengte han heller ikke. Med to scoringer helt på tampen, fastsatte han sluttresultatet til 8-0.