FUVO G16 med sliteseier over bunnlaget

John Woolnough

John Woolnough ble matchvinner da FUVO G16 tok sin femte strake seier

1.divisjon Gutter 16 år  Gjelleråsen 2 – FUVO 1-2

FUVO G16 avsluttet vårsesongen med bortekamp mot laget de slo 6-0 på hjemmebane i våres. Siden den gangen har FUVO fortsatt å kjempe i toppen, mens Gjelleråsen 2 kun har tatt ett poeng og ligger helt nederst på tabellen.

Ingen scoringer i første omgang

Det var med andre ord topp mot bunn som møtes på Li kunstgress på selve sankthansaften. Alt annet enn FUVO seier ville være svært overraskende. Laget fra Opakermoen stod med fire strake seire og var i tillegg ubeseiret på de åtte siste matchene. Dessverre trodde gutta at seieren ville komme av seg selv. I stedet for å spille som et lag, så ble det alt for mye ”one man show” Dette gjorde sitt til at kampen ble mye jevnere enn nødvendig.

John Woolnough ble matchvinner for FUVO

Etter en målløs første omgang klarte FUVO å ta litt tak i matchen i starten av andre omgangen. Theo Håkonsen sendte FUVO i føringen etter 48 minutter og få minutter senere doblet John Woolnough ledelsen. Gjelleråsen 2 reduserte til 1-2, men nærmere enn det kom de aldri. Da sluttsignalet gikk så var det mer en lettelse enn glede over seier hos FUVO-gutta.

FUVO tar sommerferie på 2.plass

FUVO har poengmessig levert en strålende vårsesong, men prestasjonene i kampene har variert for mye. Fra strålende spill til huba buba-fotball. Uansett, siden Rælingen måtte nøye seg med ett poeng mot Lørenskog, så tok FUVO to poeng innpå serielederen. Allerede i den første høstmatchen 18.august møttes nr 1 og 2 til årets viktigste match på Funnefoss kunstgress.