FUVO G16 med sterkt bortepoeng mot serielederen

Lucas Exi Dzever kom inn fra benken og utlignet til 1-1 fra straffemerket

2.divisjon G16 Aurskog-Høland – FUVO 1-1 (1-0)

FUVO tapte 0-6 hjemme for den suverene serielederen Aurskog-Høland, som før lagene møttes på Høland stadion tirsdag, hadde vunnet samtlige 15 kamper.

FUVO med fokus på det defensive

Taktikken ble derfor litt mer defensiv enn de til vanlig bruker. Med fem spillere i forsvaret holdt FUVO godt følge med Aurskog-Høland. Hjemmelaget var det førende laget, men FUVO-spillerne jobbet som galleislaver og gjorde jobben veldig vanskelig for serielederen. Bakerst stod Ludvig Skoglund som en Gud og tok det som glapp imellom. Men etter en halvtime kunne ikke engang Skoglund forhindre at vertene tok ledelsen 1-0.

FUVO utlignet til 1-1 ni minutter før slutt

FUVO-gutta og trener Allan Hegli var meget fornøyd med hvordan laget som helhet hadde jobbet sammen som ett lag og de ble raskt enige om å fortsette i samme formasjon (5-4-1) i andre omgang. Kampen steg fremover uten at lagene klarte å få flere baller i mål, men FUVO viste at de sannsynligvis kom til å få den ene sjansen de hadde ventet på og at de måtte utnytte den. Og med ni minutter igjen å spille så forfulgte John Woolnough en ball keeper måtte gi en liten retur på og da var han kjapt frempå og var først på ballen, mens keeper tok beinet. Dermed pekte dommeren helt korrekt på straffemerket. Toppscorer Lucas Exi Dzever ble sendt inn på banen igjen for å ta straffemerket og til tross for at hele kroppen han skalv, så klarte han å sette ballen i nota til 1-1.

4.plass med muligheter for 2.plass

Det knistret av FUVO-spillerne som nå fikk lyst på alle tre poengene. Laget tok over initiativet i matchen, men fire minutter før slutt pådro de seg et litt unødvendig gult kort og måtte dermed avslutte kampen med en mann mindre. Bortelaget holdt hodet kaldt og klarte holde unna og dra i land ett poeng, som kampen sett under ett føltes som en seier. Og ekstra moro synes gutta det var å påføre serieleder Aurskog-Høland sesongens første poengtap.

Etter 15 kamper ligger FUVO på 4.plass med 26 poeng, men de har  henholdsvis fire og tre kamper til gode Lillestrøm (34p) og Fet(30p) på  andre og tredje plass.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 26.september, hjemme mot Sørumsand

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I Engen, Aslak Bratlie-Bernal, Tobias Johansen Bratterud, Jonas Bjørkhaug, Kristian Minge Hagen, Mohammad Hadi, John Woolnough og Lucas Exi Dzever. Benyttede innbyttere: Oskar Nikolai Skeie Storfors, Thomas Halmrast Moen, Theo Håkonsen og Marcel Agbor