FUVO G16 mistet seieren sju minutter på overtid

Christian Rodrigues Henrikson scoret begge målene for FUVO

Gutter 16 år 2.divisjon. Skedsmo 3 – FUVO 2 2-2 (1-1)

Tapte to poeng etter at Skedsmo scoret sju minutter på overtid

Det blir en tett og jevn kamp på en elendig kunstgressbane på Skedsmo. Det sammen med mye vind gjorde at spillet måtte gå langs bakken.

FUVO scoret først ved Christian Rodrigues Henrikson på et lekkert innlegg i medvind som han headet i en fin bue i det lengste hjørnet, helt utagbart for keeper. Rett etterpå fikk vi en utligning ved litt ubesluttsomt forsvarsspill. 1-1 til pause.

Andre omgang forløper på samme vis som første. Med den forskjellen at Lamek Million trer igjennom en flott pasning, langs bakken, som Christian Rodrigues Henrikson setter fint bak en utrusende keeper. Ledelsen holder vi på helt til Skedsmo setter inn en kraftig sluttspurt.

Dommer gir Skedsmo et frispark etter at kamp-uret forlengst hadde passert 80 minutter. Vi klarerer først, men ballen havner i farlig område ved 20 meter, Skedsmo utnytter det og setter et langskudd utagbart for keeper.

Lars-Fredrik Snildal gjør en god kamp i FUVOs midtforsvar, under Skedsmo sin sluttspurt. Besluttsom og kommuniserende til medspillere, og motspillere. Han kan konstatere at han er tilbake fra skaden han pådro seg i vår.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 6.oktober, hjemme mot Fet 2

FUVO stilte med følgende lag: Mathias Scharning Lundberg, William Fossum Østhaug, Sivert Aaslie Asphjell, Alexander Persvangen-Johansen, Victor Joswig Næss, Christian Rodrigues Henrikson, Fredrik Granberg, Nicolay Snildal, Mantvydas Gecas, Sindre Poll og Lamek Million

Benken: Lars-Fredrik Snildal, Kevin Wego og Mikkel Aasness