FUVO G16 rotet det til for seg selv

FUVO – Lørenskog 3 1-8 (0-7)

Har du lyst til å se en målrik kamp, så er det bare å finne ut hvor G16-laget til FUVO spiller. På de fire første matchene har det i snitt blitt scoret ni mål, sånn sett så holdt mandagens oppgjør mot Lørenskog 3 seg innenfor snittet.

Fra 13-0 over Strømmen sist til 0-7 etter første omgang mot Lørenskog 3

FUVO leverte en god forestilling mot Strømmen sist, men mot Lørenskog 3 ble det tøft, spesielt i første omgang, hvor personlig feil ble avgjørende.  Det er ikke noe morsomt når motstanderen tar ledelsen allerede etter fire minutter og leder 0-3 før det er spilt et kvarter. Gjestene fra Lørenskog var et par hakk bedre enn vertene, men FUVO-spillerne følte allikevel et behov for å leke julenisser en småsur høstkveld i september. Det var den ene gavepakken etter den andre. Til pause stod det 0-7, etter blant annet fem mål av Sebastian Øverli Adolfsen.

1-1 i andre omgang

Trener Roger «Kulpen» Myrbråten må ha hatt en god pauseprat, for i andre omgang var FUVO-gutta betraktelig mer fokuserte. Alexander Persvangen-Johansen ga laget en fin start med scoring rett etter sidebytte. FUVO-forsvaret holdt nullen i andre omgang til det var igjen ti minutter, da sprakk det en gang og Lørenskog fastsatte sluttresultatet til 1-8.

FUVO har mye å jobbe med, men tar med seg at de spilte 1-1 i andre omgang. Neste kamp for FUVO er allerede torsdag 10.september, hjemme mot Nittedal. Med full innsats og konstentrasjon er det fullt mulig å ta poeng fra nittedølingene.

FUVO stilte med følgende tropp: Mathias Scharning Lundberg, Truls Aasli Asphjell, William Fossum Østhaug, Victor Joswig Næss, Fabian Sparby-Bagass, Mantvydas Gecas, Nicolay Snildal, Lamek Million, Alexander Persvangen-Johansen, Christian Rodrigues Henrikson, Sindre Poll, Fredrik Granberg, Sivert Aasli Asphjell, Mikkel Aasness og Kevin Wego