Stor jubel da FUVO G16 slo Ull/Kisa 2

Gutter 16 år 2.divisjon. FUVO – Ull/Kisa 2 2-1 (1-0)

I fjor kunne FUVO-gutta spille for halv maskin og vinne kamper, men i år møter man tøffere motstand og må være påskrudd hele tiden for å ta poeng. Serien er utrolig jevn, slipper man seg ned et par hakk, så taper man. Det har FUVO gjort i et par kamper, men mot Ull/Kisa 2 var laget tilbake til sitt normale nivå.

John Woolnough sendte FUVO i ledelsen etter fire minutter

Det var ikke vanskelig å se at dette var en kamp FUVO-gutta virkelig hadde lyst til å vinne. Det lyste innsats, vilje og tæl fra første spark på ballen. At de i tillegg tok ledelsen allerede etter fire minutter satte virkelig fyr på teltet. Jonas Bjørkhaug dro seg forbi den ene Ull/Kisa-spilleren etter den andre før han serverte ballen til John Woolnough, som fra tretten meter smelte ballen i mål. At målet betydde mye for spilleren og laget var ikke vanskelig å se.

FUVO var gode og kom flere feite sjanser, der de fleste kom etter forarbeid fra lyntoget Sindre Granhaug på høyrekanten. I tur og orden kunne Oskar Skeie Storfors, John Woolnough Adrian Sundby Botilsrud og Granhaug selv, økt ledelsen. Bakover var FUVO meget solide. En som har tatt ytterliggere stor steg i år og som har blitt en forsvarsbauta er Tobias Bratterud. Nok en god kamp fra han. Etter de første 40 minuttene kunne FUVO gå til pause med 1-0 ledelse.

Tidlig scoring i mot i andre, men FUVO holdt hodet kaldt og kunne juble til slutt

Andre omgangen var så vidt i gang da Ull/Kisa klarte å snike en ball gjennom et tilsynelatende tett FUVO-forsvar og utligne til 1-1.  Gjestene trøkket bra på de neste minuttene, men hjemmelaget holdt unna og etter hvert klarte de å få kampen tilbake i sin bane. Gjestene fra Jessheim var på ingen måte ufarlige, men FUVO kom til de største målsjansene og burde tatt ledelsen. Dessverre var ikke siktet helt innstilt, i tillegg stod tverrliggeren. Men med ti minutter igjen å spille fikk de sin velfortjent scoring i andre omgang. En lang fra Hadi Karimi endte hos Sindre Granhaug. Han fosset ned til dødlinja før han la inn i boksen til Adrian Sundy Botilsrud, som kom i hundre og klinte ballen i mål. 2-1 til FUVO.

De siste minuttene ble meget nervepirrende og i kampens siste minutt var Ull/Kisa veldig nærme scoring, men skuddet suste like over tverrliggeren. Tiden rant ut og FUVO-spillerne kunne slippe jubelen løs.

Alt i alt en fortjent FUVO-seier etter en kamp hvor spillerne jobbet og kjempet for hverandre. De løp sokkene av seg, for denne kampen skulle de bare vinne. Og som trener Allan Hegli så fint sa det: Dett er dette laget jeg kjenner og liker best. Ikke det vi har hatt i de to siste matchene.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 6.juni, borte mot Lørenskog 2

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I Engen, Aslak Bratlie-Bernal, Tobias Bratterud, Sindre Granhaug, Jonas Bjørkhaug, Hadi Karimi, Lucas Exi Dzever og John Woolnough. Benyttede innbyttere: Oskar Nikolai Skeie Storfors, Theo Håkonsen og Marchel Agbor.