FUVO G16 startet sesongen med seier

G16 FUVO – Fet 2-1 (1-1)

G14-laget til FUVO tapte kun en kamp i fjorårets serie og vant titt og ofte med mange mål. I år ”hoppet” de over ett år og stiller i G16-klassen i en divisjon over enn de spilte i fjor. Det var derfor mange spente spillere og trenere før årets første seriekamp, hjemme mot Fet tidligere denne uken.

Det ble en intens match med mange dueller og tidvis høy temperatur. Det startet veldig fra for FUVO som tretten minutter ut i matchen tok ledelsen 1-0 etter et raid og skudd fra Sindre Granhaug som gikk via en Fet-spiller og inn i mål. Like etterpå kom hjemmelaget til en ny god målsjanse, men så tok Fet litt over.  De kom til flere gode skuddforsøk og halvveis ut i første omgang så de aller fleste ballen i nota etter en trippelsjanse av store sorten. En enorm offervilje fra FUVO-gutta gjorde sitt til at de fremdeles ledet, men en drøy halvtime ut i matchen så utlignet Fet til 1-1. På dette tidspunktet var det fortjent, men på slutten av omgangen kom FUVO til to store sjanser, der den siste var meget stor og kun en meget god Fet-keeper gjorde sitt til at FUVO ikke ledet etter første omgang.

FUVO var aggressive fra start og gikk vinnende ut at de fleste duellene i andre omgang. Men det var Fet som kom til omgangens første store målsjanse, med et skudd  som smalt i tverrliggeren og datt ned i beina på en Fet-spiller. Men igjen var FUVO-forsvaret på plass og fikk avklarert. Ni minutter ut i omgangen vant Lucas Exi Dzever ballen litt innpå egen banehalvdel og fikk slått en nydelig krosser til Sindre Granhaug på høyrekanten. Han fosset forbi sin oppasser og feide kula i nærmeste kryss. 2-1 til FUVO.

Det var tydelig å se at FUVO-spillerne ville vinne matchen. Kaptein Jonas Bjørkhaug fikk foran i duellene og resten av lagkompisene fulgte etter. Det luktet svidd og gutta gikk inn i enhver duell med livet som innsats. Fet-spillerne ble frustrerte, mens FUVO-spillerne ble motiverte. Gjestene var nærme utligning et par ganger, men hjemmelaget holdt unna. I den andre enden av banen kunne Sindre Granhaug, John Woolnough, Mathias Eriksen og ikke minst Lucas Exi punktert kampen, men de “valgte” i stedet å skyte Fet-keeperen god. Men det holdt og FUVO fikk en god start på årets sesong.

Oppsummering med en del feite sjanser til FUVO

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I. Engen, Aslak Bratlie-Bernal, Tobias Johansen Bratterud, Jonas Bjørkhaug, Hadi Karimi, Kevin Trøhaugen, Sindre Granhaug og Lucas Exi Dzever. Benyttede innbyttere: John Woolnough, Mathias Eriksen Oskar Nikolai Skeie Storfors og Marcel Agbor