Kaptein Nicolay Snildal og resten av G16-spillerne på FUVO fikk tapte åpningskampen borte mot Fjellhamar 2

Gutter 16 år. 2.divisjon: Fjellhamar 2 – FUVO 4-0 (0-0)

Det var duket for første kamp i annen divisjon G16 rar sesong. Alle var spente på det å komme igang. Hvordan ble vi møtt av Fjellhamar med tanke på Covid-19 forebyggende tiltak. Godkjent fra oss på tribunen. Antibac og en-meterregel ble forkynt. Vi hadde med liste over våre tilskuere som hadde meldt ankomst, og de som kom etteranmeldte skrev seg på denne listen.

Målløst til pause

Kampen: Det starter jevnt. Litt usikkert fra begge lag. Begge lag har sine sjanser i første omgang som ingen klarer å sette. FUVO får et frispark tidlig, som stryker krysset, utenfor rekkevidde for Fjellhamars gode målvakt. Apropos målvakt, vår Mathias  Scharning Lundberg holdt oss klart inne i kampen i første omgang, de gangene Fjellhamar var på visitt, med farligheter. Vi har en ball i nettet også men den er nok korrekt avblåst for offside. Vi har flere brudd på midten som gjør at vi kan sette fart mot Fjellhamars mål. Flere gode målsjanser, men de må settes i kassa. I pausen snakkes det om en kamp som blir sånn at første mål vinner.

Slitne FUVO-gutter utover i andre omgangen

Andre omgang er som den første, med forskjellen med at Fjellhamar klarer og overliste Mathias Scharning Lundberg. FUVO blir slitne, ikke bare i beina, men også i hodet. Blir jagende litt mye en scoring. Senere en utlikning, og blir med det kontret i senk. Kampen er jevnere enn 4-0 tap.

Vår beste mann: keeper Mathias Scharning Lundberg