FUVO G16 topper 1.div etter sju strake seire

1.divisjon gutter 16 år FUVO mot Lørenskog 2 6-0

Etter den overbevisende seieren over serietoer Rælingen i forrige serierunde, var gutta denne gangen klare på å utvide seiersrekken fra fem til seks strake seire på hjemmebane. Motsander Lørenskog 2 lå et stykke nedpå tabellen, men har kun ett tap på de seks siste matchene.

FUVO- gutta fortsetter å dominere på eget kunstgress

Det var helt klart et mulig ”bananskall”, så gutta måtte være på fra start for ikke gi gjestene et håp om poeng. Og det var de. FUVO-gutta var påskrudd fra start og det tok ikke mange minuttene før de begynte å produsere sjanser. 13 minutter var spilt da John Woolnough kjempet tilbake ballen inne i Lørenskog-boksen og serverte kula videre til Mathias Eriksen, som fra fire meter plasserte ballen sikkert i mål. Gjestene hadde lite å by på og FUVO hadde i det store og hele god kontroll på matchen. Etter en drøy halvtimes spill fikk hjemmelaget frispark. Lucas Exi Dzever oppfattet raskt at Marcel Agbor hadde fri vei mot mål og sendte en strøken pasning. Marcel takket og bukket med å sende FUVO opp i 2-0. Helt på tampen av omgangen kom Lørenskog til to gode muligheter. Den første reddet Ludvig Skoglund mesterlig, mens han fikk hjelp av stolpen på det andre.

Mathias Eriksen med hat-trick

Jonas Bjørkhaug ga hjemmelaget en strålende start på andre omgangen med scoring allerede etter tre minutter spill. FUVO vartet tidvis opp med godt angrepspill og etter 60 minutter var det dags for 4-0. Jonas Bjørkhaug serverte en fin ball i bakrom til Sindre Granhaug, som spurtet ned til dødlinja før han la inn i boksen til John Woolnough, som på sitt andre forsøk fikk ballen over målstreken. Fem minutter senere var Granhaug igjen servitør, men denne gangen la han en 45 graders pasning til Mathias Eriksen, som feide inn vertenes femte mål for kvelden. Eriksen, som gjorde mye rett mot Rælingen sist, men ikke fant veien til nettmaskene, fikk sin lille revansje denne kvelden. Med ti minutter igjen å spille kranglet han med seg ballen og satte den trygt forbi Lørenskog sin målvakt. Med sitt tredje mål for kvelden, fastsatte han sluttresultatet til 6-0 til FUVO.

Neste kamp for FUVO er søndag 8.september, hjemme mot Nittedal

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, Aslak Bratlie-Bernal, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton Engen, Thomas Halmrast Moen, Jonas Bjørkhaug, Marcel Agbor, John Woolnough, Lucas Exi Dzever og Mathias Eriksen. Benyttede innbyttere: Theo Håkonsen, Sindre Granhaug, Oskar Skeie Storfors