FUVO G19 tapte seriepremieren mot Rælingen

G19. 1.divisjon Rælingen mot FUVO 4-0 (4-0)

 

FUVO hadde flere forfall og stilte med mange som ikke har fått trent med hverandre. Litt for få spillere gjorde sitt til at man måtte hente opp tre guttespillere. Disse gjorde en manns innsats og skal ha kred for at de stilte sporty opp.

FUVO-trener Jon Strøm sier til Nesfotballen at det var en klar og tydelig forskjell på lagene fra start. Allerede etter 1 minutt og ti sekunder satte hjemmelaget den første ballen i nota bak Kristian Rud i FUVO-buret.

Rælingen hadde full kontroll og scoret ytterligere tre mål det siste kvarteret av første omgangen.

 • Jeg undervurdert helt hvor lang tid det var siden forrige kamp og at vi ikke hadde spilt/trent sammen før kampen. Hadde alt for lite fokus på defensive oppgavene.  A-trener Tommy Grønvold kom inn i garderoben etter første omgangen og holdt en god pauseprat. Gutta svarte med å legge ned en kjempeinnsats og spille 0-0 de siste 45 minuttene.

FUVO-gutta løp til krampa tok dem, men man må bare innrømme at Rælingen har trent mer fullkontakt og var derfor også mer samspilte.

 • Vi har mye å jobbe med både offensivt og defensivt fremover, men det er mange gode spillere på dette laget. Tror de kan gjøre en god figur i 1.divisjon utover høsten, sier en optimistisk trener til Nesfotballen.

 

Neste kamp for FUVO er lørdag 15.august, hjemme mot LSK 2

FUVO stilte med følgende lag: Kristian Rud, Nicolay Snildal, André Jørgensen, Simen Scharning, Torjus Murud Heiberg, Ole Kristina Thorset, Emil Holen, Sigurd Fleklke Mathiesen, Sander Tufte Ringes, Alexander Persvangen-Johansen og Christina Rodrigues Henrikson

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg