FUVO G19 vartet opp med årsbeste i første omgang

Sigrud Wesby med ekte hat-trick i første omgang

G19 1.divisjon   FUVO – Ull/Kisa 2 4-0 (4-0)

Etter en blandadrops sesong så var det mandag tid for årets siste seriekamp, hjemme mot Ull/Kisa 2. Selv om det var en motstander FUVO burde hamle opp med, så virket det ikke slik helt i starten av matchen. Før det var spilt fem minutter så hadde gjestene misbrukt to gode muligheter til å ta ledelsen. Etter litt gauling fra trener Allan Hegli, så tok det ikke lange stunden før gutta tok seg selv i nakken og fikk kampen inn i sin bane. Det skulle ikke gå mer enn ni minutter før første omgangen store spiller, Sigurd Westby dro med seg ballen forbi et par Kisa-forsvarere før han med utsiden sendte kula forbi lagets keeper og inn i nettmaskene.

Sigurd Westby med ekte hat-trick i første omgang

FUVO fortsatte å gønne på og etter 20 minutter pekte dommeren på straffemerket etter at Fredrik Thorset ble rett innenfor sekstenmeteren. Sigurd Westby viste ingen nåde og satte inn 2-0 fra straffemerket.  FUVO presset høyt og aggressivt, og klarte å påføre Kisa flere brudd på deres egen banehalvdel. Det gjorde sitt til at laget kom til flere gode målsjanser, men igjen var det en Westby som måtte til for at det skulle bli scoring. Da var det spilt 33 minutter og FUVOs nr 25 hadde med det fullført sitt andre hat-trick for sesongen. Det første gjorde han for rekruttlaget i 6.divisjon for en måned siden.

Fire minutter før pause skulle det fjerde målet sitte for hjemmelaget. Et aggressivt FUVO-lag vant tilbake ballen og det endte med at Mantvydas Gecas fant Aleksander Persvangen-Johansen utpå høyre kanten, han dro med seg ballen et par meter før han sendte i vei et velplassert skudd nede i motsatt hjørne.

FUVO gutta gikk til pause til stor jubel fra sine trofaste supportere som trosset det kalde høstværet en sen mandagskveld i oktober. For til tross kulden, så varmet spillet. FUVO vartet opp med noe i nærheten av årsbeste. Etter de fem første minuttene hvor man fort kunne ligget under, så gjorde juniorgutta det meste riktig. 4-0 var velfortjent etter 45(40) meget gode minutter.

Andre omgangen kan kort oppsummeres som kald og kjedelig. Thats it

Uansett så ble det en fin avslutning etter en kort sesong, men der enkelte har spillere kan komme oppi 30 kamper i løpet av august, september og oktober. Det av den enkle grunn at flere av juniorspillerne har måtte/har hatt lyst til å delta på G19, B og C-lag.