FUVO gutter 14 år med storseier på bortebane

Gutter 14 år 3.divisjon. Lørenskog 3 mot FUVO   1-6 (1-3)

FUVO har vært meget gode på eget kunstgress, men gikk på et surt ettmålstap i lagets eneste bortekamp før møte med Lørenskog 3. Ett lag som de rett og slett måtte slå for å henge med i toppen av tabellen.

To tidlige scoringer

Kampplanen til FUVO-gutta var å fortsette utvikle angrepsspillet, samtidig som de skulle begrense feil defensivt når de spilte ut bakfra. Og det startet også veldig bra. Kevin Trøhaugen brukte bare fem minutter på å finne veien til nettmaskene og tre minutter senere fulgte John Woolnough opp med å doble ledelsen.

FUVO spillerne fulgte planen de hadde lagt for dagen offensivt, og etter tjuefemminutter satte Theo Håkonsen inn det tredje målet for de røde og hvite. Defensivt så sleit FUVO litt med dårlige valg når de prøvde å spille seg ut. Heldigvis hadde de en målvakt i Ludvig Skoglund som var våken og god, og som reddet laget fra flere baklengsmål enn det ene som kom helt på tampen av første omgang.

Komfortabel ledelse til pause

FUVO-trener Allan Hegli konstaterte at de ti første minuttene var veldig bra. Da klarte de å skape flere sjanser og scoret også to mål. Så kom Lørenskog mer med i kampen, før FUVO tok tilbake initiativet mot slutten av første omgangen.

Solid borteseier

Bortelaget fikk en god start på andre omgangen og satte 1-4 ganske raskt. Nå hadde de også bedre defensiv kontroll og mot slutten av kampen så scoret de ytterligere to mål og vant kampen 1-6. De to første ble satt inn av Mathias Eriksen, mens John Woolnough satte spikeren i Lørenskog-kista og la på lokket med sitt andre og FUVOs sjette.

FUVO-treneren synes alt i alt at det var en bra kamp og et lite steg i positiv retning i å utvikle sitt eget spill.

• I pausen sa vi at vi skulle la ballen gå. Det gjør vi i første halvdel av andre omgangen hvor vi også har bra kontroll bakover. Siste halvdel av omgangangen ble det litt mye transport uten at Lørenskog klarte å gjøre så mye ut av det, sier en fornøyd Hegli til Nesfotballen etter kampslutt.

Neste kamp for FUVO er mandag 30. mai, hjemme mot Enebakk

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Vetle Blådammen, Jonas Kaeomani Bjørkhaug, Mathias Henrik Eriksen, Thomas Halmrast Moen, Kevin Trøhaugen, Theo Håkonsen, John Woolnough, Benyttede innbyttere: Oskar Nikolai Skeie Storfors, Jonass Ferdinand Jonasson, Tobias Johansen Bratterud og Hadi Karimi