FUVO-guttene kjemper en durabelig kamp med Lørenskog 2 og Ull/kisa 2 om å vinne 2.divisjon for Gutter 15 år. De har kjempet side om side sesongen igjennom. For et par uker siden så tabellen slik ut.

1 Ull/kisa 2 17 12-3-2 78-29 39
2 FUVO 17 12-3-2 64-26 39
3 Lørenskog 2 18 13-0-5 61-36 39

Fet – FUVO 2-3 (2-1)

Med kun to kamper igjen å spille reiste FUVO til Fedrelandet og møte med Fet2, et lag de slo 1-0 i våres. Det var derfor ventet et jevnt og tøft oppgjør, som laget fra Opakermoen ikke hadde råd til å tape poeng i skulle de ha et realistisk håp om å ende opp som seriemestere.

Det var en smånervøs FUVO-gjeng som visste hva som stod på spill da de inntok matta. Fet2 er det nest beste hjemmelaget i serien, kun FUVO har tatt flere poeng. Men nesbuene har vist meget god form i det siste med 12 poeng på de fire siste matchene.

FUVO var små favoritter, men var det Fet som tok ledelsen etter 10 minutter. Fem minutter senere skapte Fredrik Granberg balanse i regnskapet da han utlignet til 1-1. Dessverre svarte Fet nok en gang med sin andre scoring for kvelden etter 23 minutter. Hjemmelaget kunne med det gå i garderoben etter de første 40 minuttene med 2-1 ledelse.

Håkon Amundsen Hernes ble matchvinner fem minutter før slutt

FUVO visste de måtte frem og score for å selv kunne holde grepet om tabelltoppen. Tretten minutter ut i andre omgang utlignet Christian Rodrigues Henrikson til 2-2. Med ett poeng ville Lørenskog 2 være ett poeng bak og FUVO ville måtte vinne mot LSK 2 i den siste for å være 100% sikker på å vinne serien. Men FUVO-spillerne var ikke fornøyd med uavgjort, de var i «seierssonen» og ville ta nok en skalp på veien til seriemesterskapet. Med fem minutter igjen å spille fikk gutta igjen for innsatsen da la ned med scoring av Håkon Amundsen Hernes. Dermed hadde FUVO snudd 2-1 til 2-3 seier.

Det betyr samtidig at FUVO kun trenger ett poeng i lagets siste match, hjemme mot LSK 2 for å vinne serien. Den spilles mandag 14. oktober kl 20:15