FUVO Gutter 16 år vant og sikret seg 2.plassen

Mange av FUVOs gutter 15 og 16 år har i år fått mye spilletid for rekruttlaget i 6.divisjon. Med både kamp for rekruttlaget og gutter 16 på samme dag var det også dags for en debutant for G16. I hjemmekampen mot Hurdal stod nemlig 13 år gamle Mathias Scharning Lundberg i mål for et FUVO-lag som jaktet 2.plassen. Unggutten viste seg oppgaven verdig. Han vartet opp med flere klasseredninger og viste seg som en tøff og uredd keeper. Tommel opp 😊

FUVO -Hurdal 7ér 8-1 (6-0)

Dette var tredje gangen lagene møttes, de to første har vært meget jevne med 1-1 og 2-1 seier til FUVO. Denne gangen var imidlertid hjemmelaget påskrudd fra start. Det skulle bare gå fire minutter før den første ballen satt i nota bak målvakten til Hurdal. Målscorer var Alexander Persvangen-Johansen. Så skulle det gå ti nye minutter før FUVO-gutta dunket til med tre kjappe scoringer i løpet av en fem minutters periode. Simen Alexander Løkken-Edvardsen, Lamek Milion og Seim Erimias var siste mann på ballen før ballen gikk over målstreken. FUVO var i slaget og rakk å score ytterligere to mål før dommeren blåste av til pause.

Med 6-0 var det ikke helt unaturlig at hjemmelaget slakket litt av på tempoet i andre omgang. Men også den vant de 2-1 etter to scoringer av Lamak Million, som dermed endte på tre scoringer i det som til slutt ble en meget komfortabel 8-1 seier.

Mål For FUVO: Lamek Million 3, Alexander Persvangen-Joahnsen 2, Simen Alexander Løkken-Edvardsen, Seim Erimias og selvmål