FUVO Gutter 16 avsluttet med fire poeng på de to siste kampene

Disse 9 avsluttet G16 sesongen.(Foto FUVO)
Bak fv: Fabian Sparby-Bagaas, Annie Helen Bratli Ness, Håvard Møller, Kristoffer Larsson Jernberg, Henrik Midtseim Halvorsrud og Sjur Sørensen. Foran fv: Lars-Fredrik Snildal og Nicolay Snildal. Liggende: Fredrik Dio Olin

Nittedal – FUVO 1-3 (1-2)

FUVO gutter 16 avsluttet årets sesong med to kamper i helgen som var. Lørdag tok laget turen til Nittedal og match mot laget som lå på 3.plass.

Det var ifølge våre rapporter en jevnspilt kamp, men et lite overtak til FUVO. Dessverre sleit nesbuene med effektiviteten i starten av kampen, men etter flere forsøk satt den endelig. Mantvydas Gecas fant Seim Erimas, som rundet keeper før han trillet ballen over målstreken. Litt senere i omgangen doblet Niklas Tøger-Andresen ledelsen for bortelaget. Nittedal kom også til flere gode muligheter, men en opplagt Lars-Fredrik Snildal var meget god i FUVO-forsvaret og ryddet unna alt som kom i hans vei. Men til slutt fikk Nittedal sin redusering på et frispark.

Andre omgangen ble ikke like god, men FUVO-gutta var ikke helt ferdigscoret. Halvveis ut i omgangen sendte Niklas Thøger-Andresen en fin kompispasning til Seim Erimias, som satte inn kampens siste mål.

FUVO stillte med følgende spillere: Fredrik Dio Olin, Nicolay Snildal, Lars-Fredrik Snildal, Seim Erimias, Lamek Million, Henrik Midtseim Halvorsrud, Karsten Westengen Fjeldberg, Ola Bergsmo, Fabian Sparby-Bagaas, Håvard Møller, Alexander Persvangen-Johansen, Mantvydas Gecas, Niklas Thøger-Andresen og Sjur Sørensen

FUVO – Søndre Høland 7ér 3-3 (1-1)

Søndag var det dags for ny kamp, denne gangen 7ér match mot Søndre Høland. Hjememlaget var favoritter, men det var gjestene som tok ledelsen etter få minutters spill. Etter drøyt ti minutter spill utlignet Kristoffer Larsen Jernberg til 1-1, som også var pauseresultatet.

Andre omgang var 12 minutter gammel da Søndre Høland på nytt gikk opp i ledelsen, men bare to minutter senere utlignet Nicolay Snildal til 2-2. Ytterligere fire minutter etter utligningen tok FUVO ledelsen for første gang. Lars-Fredrik Snildal tok ballen med seg fra midtbanen, passerte Høland fra Vest mot Øst, og hadde kun keeper igjen. Valgte da å sende en god pasning til Annie Helen Bratli Ness som stod på bakre stolpe, som satte ballen kontant i mål.

Hjemmelaget jaget det fjerde målet, men i stedet slapp de Søndre Høland til en siste mulighet med åttte minutter igjen å spille. Dermed ebbet kampen ut med 3-3

FUVO stilte med følgende spillere mot Søndre Høland: Fredrik Dio Olin, Sjur Sørensen, Henrik Midtseim Halvorsrud, Kristoffer Larsson Jernberg, Lars-Fredrik Snildal, Nicolay Snildal, Annie Helen Bratli Ness, Fabian Sparby-Bagaas, Håvard Møller