FUVO Gutter 16 tapte for Fet

En scoring og en assist av Christian Rodrigues Henrikson var ikke nok i møte med Fet

Det var en småkjølig torsdag kveld da FUVO G16 tok imot Fet til den andre serierunden i OBOS-Cup. Laget fra Opakermoen kom til kampen med en sterk 5-3 seier over LSK2, mens Fet tapte 1-2 for Skedsmo i sin første match.

Fortjent tomålsledelse til Fet til pause

FUVO kom til kampens første målsjanse, men bortelaget tok etterhvert over initativet i kampen. De fikk satt et godt trykk mot et FUVO-lag som sleit med å avklarere i eget forsvar, noe som etterhvert skulle bli veldig utslagsgivende. Etter 14 min tok Fet ledelsen etter en corner hvor FUVO-keeper Mathias Scharing Lundberg fikk slått ballen i tverrliggeren. Dessverre var en Fet spiller først på ballen og headet returen i mål. Tre minutter senere var Fet nok en gang tøffere inne i boksen, og igjen endte det med scoring. Vertene skapte ikke all verden, men var nære på etter en corner som endte med en heading som sneik seg på feil side av stolpen.

FUVO inne i kampen på 1-2, men ble hardt straffet for defensiv slurv

Hjemmelaget startet andre omgangen mye bedre, og sju minutter ut i omgangen vartet FUVO opp med et fint angrep som endte med en pasning ut til Christian Rodrigues Henrikson på høyre kanten. Han tok med seg ballen noen meter før han smelte i vei en kanonkule som føyk inn i vinkelen. 1-2 og plutselig var det kamp igjen. FUVO fortsatte å presse de neste minuttene, men så rotet de det til for seg selv i en situasjon hvor de hadde full kontroll på kula. En Fet spiller snappet ballen og la inn til en umarkert medspiller som hælet ballen over målstreken. Ytterligere noen minutter senere var det nok en gang defensiv rot hos vertene som endte i 1-4 til Fet. Da gikk luften litt ut av FUVO-gutta og gjestene scoret ytterligere to ganger før vertene satte inn kampens siste mål. Christian Rodrigues Henrikson kom seg fri på høyre kanten og la en fin pasning inn i boksen til Alexander Persvangen-Johansen, som fastsatte sluttresultatet til 2-6.

Neste kamp for FUVO-guttene er lørdag 29.feburar, borte mot Skedsmo

FUVO stilte med følgende tropp: Mathias Scharning Lundberg, Lamek Million, Victor Joswig Næss, Mantvydas Gecas, Nicolay Snildal, William Fossum Østhaug, Seim Erimias, Niklas Thøger-Andresen, Christian Rodrigues Henrikson, Alexander Persvangen-Johansen, Karsten Westengen Fjeldberg, Fredrik Granberg, Sindre Poll, Kevin Wego og Martin Breen.