FUVO J13 hentet opp Kisa sin firemålsledelse …… og vant kampen

Ull/Kisa 2 – FUVO 7ér  5-6 (4-1)

For en uke side snudd FUVO J13 0-3 til 5-4 seier etter scoring to sekunder før slutt. Tre dager senere Skjedde nesten det samme igjen…….

Lå under 2-0 etter 7 min og 4-0 etter 26 min.

Lørdag formiddag kl 12 det dags for ny bortekamp. Denne gangen var Ull/Kisa 2 som var vertskap for FUVO-jentene. Som mot Lørenskog sist, så stod nesbuene å sov da dommeren blåste i gang kampen. To ganger smalt det i nettmaskene før FUVO-jentene skjønte at kampen var i gang. Da hadde kampen ennå ikke passert ti minutter.

• Mulig det var litt vel tidlig på dagen for oss, for dette var en brutal start. Jentene var i sjokktilstand og var på ingen måte klare da kampen startet, forteller FUVO-trener Bjørn Fidje til Nesfotballen

Reduserte like før pause

Ull/Kisa fortsatte å skape sjanser og sette de, mens FUVO bommet på sine. 2-0 ble til 4-0 med to kjappe scoringer med fem minutter igjen å spille av første omgang. Men helt på tampen av klarte endelig gjestene å score sitt første. Målscorer var Linnea Fjelland.

• I pausen satte vi fokus på to enkle oppgaver, jobbe tettere sammen i forsvar og spille ball, sier Fidje.

Linnea Fjelland med fire scoringer

FUVO gikk ut på i hundre og tok over initiativet i kampen fra start. Linnea dunket inn ytterligere to mål til, før det glapp i bakre ledd og Kisa kontret inn nok en scoring. Men når FUVO-jentene har bestemt seg, så er de ikke lette å slå. Det var bare å gønne på videre.

Med sitt fjerde mål for dagen reduserte Linnea Fjelland til 5-4. Så tok Sunniva Søreng ansvar og hamret inn et langskudd. Plutselig var det 5-5 og de røde og hvite var nå skikkelig i støtet.

Fantastisk andre omgang

Med seks minutter igjen å spille ble Sarah Lenora Moen Solberg spilt igjennom og for første gang i kampen tok FUVO ledelsen.

• De siste minuttene fortsatte vi å kjøre matchen, samtidig som vi hadde full kontroll bakover. Det var vi som skapte det lille som var av sjanser og vinner til slutt helt fortjent, selv om vi gjorde det veldig vanskelig for oss selv med den starten på kampen. Er utrolig stolt over hvordan jentene snudde kampen. Alle sammen la ned en fantastisk innsats i andre omgang, forteller en meget stolt FUVO-trener Bjørn Fidje til Nesfotballen.

Neste kamp for FUVO er førstkommende torsdag 10.september, borte mot Bøn 2.

FUVO stilte med følgende tropp: Sara Michelle Johnsen, Daniela Myrvang Freltofte, Nora Josefa Rodrigues Henrikson, Sarah Leonora Moen Solberg, Amalie Louise Bjørnstad, Mina Solvang Kjærstad, Matilde Ishaug, Matilde Fischer Lyster, Linnea Fjelland, Sunniva Sreng og Vilde Sofie Trøftebråten