FUVO J13 vant stort mot Hvam 2

Mia Iselin Husås scoret to mål i 15-0 seieren over Hvam 2

Jenter 13 år, 7ér fotball. Hvam 2 mot FUVO

Onsdag var det duket for lokaloppgjør mellom Hvam 2 og FUVO i klassen jenter 13 år. Hjemmelaget har allerede rukket å spille tre kamper hvorav to med store tap. I den andre serierunden spilte de en god kamp, ledet 0-1 til pause, men tapte til slutt 4-3 borte mot Fjellhamar 3.

FUVO på sin side tapte 0-10 for Lørenskog i sin første match. Det lå med andre ord an til en målrik kamp hvor minimum ett av lagene vill ta sesongens første poeng.

Bortelaget FUVO hadde med seg noen jenter som er i riktig alder, men som til vanlig spiller på 14-årslaget. Dette gjorde nok sitt til at kampen aldri ble spennende, til det var gjestene fra Opakermoen altfor overlegne.

Amalie Louise Bjørnstad satte standarden med ekte hat-trick før det var spilt et kvarter. Målene fortsatte å renne inn som perler på en snor og til pause stod det 0-7 til FUVO. Etter sidebytte var det kun et spørsmål hvor stor seieren skulle bli, og da dommeren blåste i fløyta for siste gang hadde FUVO-jentene plassert 15 baller bak hjemmelagets målvakt.

Målscorere for FUVO var Vilde Kristine Aarhus 5, Amalie Louise Bjørnstad 4, Mia Iselin Husås 2, Victoria Østvold Byfuglien og Mina Solvang Kjærstad 2.