FUVO J14 vant fortjent 3-1 over Fjellhamar

FUVO J14 klatret til 5.plass etter 3-1 seier over Fjellhamar

Fra å g å over to måneder fra første til andre seriekamp, så må FUVO jenter 14 avslutte sesongen med fem kamper i løpet av ti dager.  Lørdag spilte jentene sin tredje kamp denne uka.

FUVO dominerte fra start i hjemmemøte med Fjellhamar. Kombinasjonene satt bedre enn det har gjort i det siste og etter flere feite sjanser, inkludert et kanonskudd fra langt hold i tverrliggeren, så satt den endelig for vertene etter 18 minutter. Etter litt klabb og babb, frem og tilbake, så vartet FUVO opp med et glimrende angrep der ballen gikk fra spiller til spiller, før Vilde Aarhus fant Linne Holberg Fjelland, som dro med seg ballen før hun avsluttet med å sette ballen tilside for keeper og inn i mål. Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen, og kunne fort satt sitt andre, men i stedet så utlignet Fjellhamar til 1-1 rett før pause.

Fortjent seier

Det skulle gå et kvarter av andre omgangen før toppscorer Vilde Aarhus presenterte seg med å sende FUVO på nytt i ledelsen. Vertene hadde nå god kontroll på matchen og etter en times spill så fastsatte Aarhus sluttresultatet til 3-1 til FUVO med sitt tiende mål for sesongen. Seieren var FUVOs første siden 22.august, da laget slo LSK.

Neste kamp for FUVO-jentene spilles allerede i dag, mandag 1.november, hjemme mot Skedsmo

FUVO stilte med følgende tropp: Frida Elise Aarhus, Sunniva Søreng, Daniela Myrvang Freltofte, Mia Iselin Husås, Nora Josefa Rodrigues Henrikson, Victoria Myrvang Freltofte, Astrid Kristine Maridal, Matilde Wenger, Elnaz Hemat, Victoria Østvold Byfuglien, Sara Finstad Hansen, Elise Gram Andersen, Vilde Aarhus, Linnea Holberg Fjelland og Matilde Ishaug

1-0 til FUVO ved Linnea Holberg Fjelland