FUVO J15 tapte for Eidsvold Turn

FUVO J15 vant seriepremièren mot Fjellhamar 2, men fikk det tøffere i møte med Eidsvold Turn mandag. Det var en jevn og fin kamp, men den store forskjellen lå i effektiviteten. FUVO startet riktignok best og tok også ledelsen 1-0. En corner ble satt i eget mål av en Turn-spiller. Hjemmelaget kom til flere målsjanser og hadde på en god dag putta to til tre mål til før pause. Gjestene fra Eidsvold Turn var hakket mer effektive foran mål og smelte fire baller i nettmaskene i første omgang.

Begge lags keeper stod en god kamp og gjorde sitt til at FUVO kun scoret ett mål, mens Eidsvold Turn scoret to mål i andre omgang. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang hadde Eidsvold Turn vunnet kampen 6-2.

Det var god læring for FUVO-jentene å spille 11ér fotball, men det var tidvis tydelig at de fortsatt var i påskeferiemodus.

Neste kamp for FUVO J15 er søndag 28.april, borte mot Bjerke

FUVO stilte med følgende tropp: Tuva Kårstad, Hanna Åsberg, Thea Sjøenden, Anne Kristine Sannerud Nordgaard, Emily Bull, Caroline Aarlie Heiberg, Mina Melbye Dønjar, Sanaz Hemat, Sanna Gangnes, Mia Maria Tøftebråten, Mari Stendsrud og Ingrid Wettesé Kristiansen