FUVO J17 kjempet tappert, men Fjellhamar 2 ble for gode

FUVO jenter 17 har i år inngått et samarbeid med Borgen og spilte sin første seriekamp tirsdag, hjemme mot et godt og litt mer fysisk større jentelag fra Fjellhamar 2.

Jenter 17 år 2.divisjon: FUVO mot Fjellhamar 2  1-6 (1-2)

Gjestene var det førende laget, men FUVO-jentene lå godt i ramma og forsvarte seg meget godt. Hjemmelaget var heller ikke ufarlige da de først fikk ballen på motstanderens banehalvdel, og etter få minutter fikk laget et frispark fra kanten av sekstenmeteren som Mia Iselin Husås satte perfekt oppe i motsatt vinkel. En nydelig scoring og en perfekt start på matchen.

Her er 1-0 scoringen til Mia Iselin Husås

Lagmoralen var stor fra start til slutt

Fjellhamar var nære scoring, men en kjemperedning av Sara Michelle Johnsen i FUVO-buret og en hjelpende hånd fra stolpen, gjorde sitt til at det stod 1-0 til FUVO etter halvspilt første omgang. Da var FUVO uheldige inne i egen boks og dommeren pekte på straffemerket. En litt billig straffe fra vår posisjon, men dommeren bestemmer. Straffen ble sikkert satt inn og lagene var like langt.

FUVO-jentene kjempet som løvinner, ofret alt i alle duellene og holdt unna til det var spilt en halvtime. Da ble en Fjellhamar-spiller spilt igjen alene med keeper og sendte gjestene i ledelsen 1-2. Like før og rett etterpå kom FUVO til to gode muligheter, men det var bortelaget som kunne gå i garderoben med en ett måls ledelse.

To tidlige scoringer i mot i andre omgang

Dessverre fikk FUVO en verst mulig start på andre omgangen med scoring i mot allerede i det første spilleminuttet og noen minutter senere så økte bortelaget til 1-4 på et langskudd. Fjellhamar 2 hadde med sine lovlige fem spillere fra førstelaget og det gjorde nok at forskjellen ble større og større utover i andre omgangen. Men innsatsen til FUVO-jentene var helt klart på høyde med bortelaget. Den var det ingen ting å si på. Gjestene økte til 1-5 etter fint spill og noen minutter før slutt fastsatte de sluttresultat til 1-6.

Neste kamp for FUVO-jentene er torsdag 4.mai, hjemme mot Bøn

FUVO stilte med følgende tropp: Sara Michelle Johnsen, Mia Iselin Husås, Daniela Myrvang Freltofte, Nora Josefa Rodrigues Henrikson, Martine Wigaard Erdmann, Ingrid Bekkenstuen Valen, Elise Gram Andersen, Matilde Ishaug, Christina Rieber-Mohn, Austeja Riaukaite, CHristianne Athina Warvik Voukelaos og Mille Theodorsen Bakke.