FUVO J17 med to strake tap

Sanaz Hemat og FUVO har tidvis levert gode prestasjoner, men står med null poeng etter to kamper

J 17 9ér: FUVO – Nittedal 3-6 (2-3)

God start og 2-0 ledelsen var ikke nok til poeng

Mari Stensrud ga FUVO J17 en pangstart på årets sesong da hun sendte laget i ledelsen 1-0 allerede etter tre minutters spill i hjemmemøte med Nittedal. Sju minutter senere var samme spiller på rett plass og doblet ledelsen. FUVO var gode i starten, men etter et drøyt kvarter spill reduserte gjestene til 2-1 og med to kjappe scoringer rett før pause så hadde de snudd kampen til fordel.

FUVO fikk en god start på andre omgangen med scoring av Sanaz Hemat. Dermed stod det 3-3 og nytt liv i kampen. Dessverre ble hjemmelagets spillere slitne utover i andre omgangen og Nittedal avgjorde matchen tre scoringer i løpet av kampens ti siste minutter.

FUVO stilte med følgende lag mot Nittedal: Anneli Hofstad Jensen, Thea Marie Sjøenden, Anne Kristine Sanderud Norgaard, Alexandra Christine Lagerkvist-Sukkerd, Sanaz Hemat, Martine Tollhaug, Mina Melbye Døniar, Mari Stensrud, Elisabeth Andreassen.

Benken: Maria Smestad, Tiril Elida Nielsen, Vygante Kojalyte og Emily Bull

J 17 9ér Aurskog/Fintadbru – FUVO 8-1 (3-0)

Jevnt første halvtimen, så scoret Aurskog/Finstadbru tre mål

Onsdag kveld tok FUVO turen til Aurskog og møte med et robust Aurskog/Finstadbru-lag. Jentene startet som i forrige kamp veldig bra og holdt godt følge med hjemmelaget den første halvtimen. Dessverre falt motivasjonen og tro på egne ferdigheter med tre kjappe scoringer av vertene før pause.

Trenerne holdt en god peptalk i pausen og igjen startet jentene veldig bra. Men mot spillets gang økte Aurskog/Finstadbru til 4-0 før FUVO vartet opp med et angrep som var som tatt ut av læreboka. En flott pasning ble sendt ut til Mari Stensrud på høyrevingen. Hun forserte sin motstander og kom seg ned til dødlinja før hun la en 45 graders pasning ut til Caroline Aarli Heiberg, som kom på et godt løp og plasserte ballen sikkert i mål. Dette ga FUVO-jentene ny motivasjon, men igjen så scoret hjemmelaget mot spillets gang og da gikk all luften ut av de bortelaget. Til slutt stod det 8-1 i dommer Håvard Pedersen sin dommerbok.

FUVO jentene tapte, men holdt humøret opp i veldig lang tid. Det var god innsats og veldig mye bra å jobbe med fremover.