FUVO Jenter 13 år sikret seg andreplassen

Fredag 25.september møttes nr 2 og 3 i klassen jenter 13 år til 7ér kamp på Opakermoen. Før machen ledet Lørenskog 2 serien med 24 poeng, tre foran FUVO, som på sin side hadde fem poeng ned til Bøn på tredjeplass

FUVO – Bøn 2 7ér   5-0 (2-0)

FUVO-jentene var ute etter revansje

Det var et revansjesugent FUVO-lag som var ute etter å revansjere det sure 2-1 tapet for Bøn sist gang lagene møttes. Det lå også en gulrot i form av at med seier så ville det fremdeles være mulig å ta igjen Lørenskog 2, mens tap ville føre Bøn rett opp i ryggen på FUVO-jentene

Victoria Myrvang Freltofte tuppet FUVO i ledelsen

FUVO kom til kampen med kun ett tap på de åtte siste matchene (mot Bøn), og var klare på å gi jernet fra start. En god keeper hos gjestene gjorde det veldig vanskelig for hjemmelaget i starten av kampen, men etter 13 minutter satt den endelig for FUVO. Victoria Myrvang Freltofte skled innover fra høyrekanten og avsluttet med å tuppe ballen i mål. To minutter senere økte Sarah Finstad Hansen til 2-0, med et hardt og velplassert skudd helte nede ned stolperoten. Målet ga FUVO-jentene ro, og selv om Bøn 2 yppet seg av til, så hadde laget god kontroll resten av første omgangen.

Elnaz Hemat avsluttet festen med skudd i krysset

Ti minutter ut i andre omgang hadde FUVO avgjort kampen med to scoringer av henholdsvis Matilde Kornelia Wenger og Victoria Byfuglien Østvold. Rett etterpå vartet Elnaz Hemat opp med kampens godbit da hun klistret en kanonkule helt oppe i vinkelen. Bøn 2 fikk etter hvert sitt trøstemål, men seieren var aldri truet. Begge lagene kom til gode målsjanser i andre omgang, men bakerst hadde lagene hver sin gode keeper som vartet opp med redninger av høy klasse.

Med seieren er FUVO sikret minimum 2.plass.

Neste kamp for FUVO er søndag 4.oktober, hjemme mot Sørumsand 2

FUVO stilte med følgende lag: Frida Elise Aarhus, Matilde Kornelia Wenger, Sunniva Søreng, Elnaz Hemat, Sarah Finstad Hansen, Victoria Myrvang Freltofte, Vilde Kristine Aarhus, Sara Leonora Moen Solberg, Mina Solvang Kjærstad, Victoria Byfuglien Østvold og Daniela Myrvang Freltofte